sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Elixirul secret al rusilor: Iata ce se intampla daca bem suc de sflecla rosie cu votca

Distribuie:

Publicat:

Va intrebati cumva daca exista si care este elixirul tineretii? Expertii rusi stiu raspunsul! Mai exact, rusii sunt de parere ca pentru a va pastra vesnic tineretea nu aveti nevoie decat de sfacla rosie si de… votca.

Iata cum se prepara:

Luati o sticla care are gatul larg si umpleti-o aproape pana sus cu sfecla rosie taiata marunt. Apoi, turnati vodka peste sfecla rosie si inchideti bine sticla. Lasati-o la pastrare intr-o camera usor calduroasa timp de 12 zile. In tot acest timp este bine sa agitati din cand in cand sticla, fara sa ii luati capacul.

Dupa ce trec cele 12 zile beti din acest lichid, un adevarat elixir, cate un o lingura inainte de fiecare masa.

Expertii rusi sunt de parere ca acest elixir intareste sanatatea, umple corpul cu energie si vitamine si, daca il veti bea regulat, va veti simti de parca ati fi prins aripi!

Cunoscuta de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului, noile studii arata ca sfecla rosie este una dintre cele mai benefice legume pentru organism. Acest “super-aliment” reprezinta o sursa excelenta de vitamina B, folati, mangan si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C,magneziu, fier, cupru si fosfor,

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img