joi, 28 martie, 2024

Ella a facut plangere penala la politie, dupa scandalul cu Andra Volos si Bianca Comanici! Ce declaratii a facut fosta concurenta de la Puterea Dragostei

Distribuie:

Publicat:

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre scandalul dintre ea, Andra Volos și Bianca Comănici.

 

Scandalul dintre Ella, Andra Volos și câștigătoarea celor două sezoane de la Puterea Dragostei a luat amploare. Cele trei vedete își aduc tot felul de argumente și fiecare încearcă să își demonstreze adevărul. De data aceasta, frumoasa brunetă a vorbit despre aceste discuții aprinse între ele. 

Se pare că fosta iubită a lui Jador nu a mai putut suporta cuvintele primite din partea celor două foste concurente de la Puterea Dragostei și a făcut reclamație la poliție. Ba chiar mai mult, în cadrul unui interviu, Ella a mai declarat faptul că la momentul actual are telefonul ascultat. De asemenea, ea mai susține că are mai multe înregistrări cu jignirile primite. 

 

"Am făcut pe calea asta o plângere. Andra, nu ai fost sunată de un prieten al meu, ci de un polițist care și-a vorbit frumos. Eu nu mai suport, m-ai amenințat de foarte multe ori, mi-ai dat bărbat la telefon să mă amenințe. Există convorbirea, mulțumesc lui Dumnezeu că mă cunosc cu un colonel de la SRI și ne-a ajutat să recuperăm toate înregistrările. Dacă veți continua, veți răspunde în continuare pe cale legală. Telefonul este ascultat. În momentul în care mă veți suna, veți fi sunate de poliție", a declarat Ella. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img