miercuri, 24 aprilie, 2024

Ella de la Puterea dragostei are o noua relatie cu Iancu Sterp? Primele declaratii oficiale despre relatia cu Iancu! ”Vorbim de doua saptamani”

Distribuie:

Publicat:

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? În urmă cu ceva vreme, Ella de la Puterea dragostei a vorbit în cadrul emisiunii despre despărțirea lui Iancu Sterp de frumoasa Denisa. Împreună cu Bianca, cele două au discutat despre experiențele brunetei din trecut cu Iancu și Jador, iar atunci, în mod surprinzător pentru mulți, bruneta a mărturisit că are anumite regrete în ceea ce-l privește pe fostul finalist de la Survivor România.

Ella de la Puterea dragostei are o nouă relație cu Iancu Sterp? ”A fost respectuos” 

”Iancu a fost respectuos, nu l-am văzut să înjure aici. Are și el defecte. Nu știu dacă a înșelat, e și tânăr, are puțin de faimă acum. Orice persoană e diferită”, a comentat Ella, care avea să își exprime și regretul că a ales să se întoarcă la Jador și să renunțe la a face un cuplu serios cu fratele lui Culiță Sterp. „De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…”, a mărturisit Ella.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img