vineri, 29 martie, 2024

Ella, lovitura teribila pe care i-o da lui Jador! Nu se mai intoarce la el dupa Puterea dragostei! ”Se minte singura! Si-ar face mai mult rau”

Distribuie:

Publicat:

 

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! Încă de la începutul sezonului 1, între Ella de la Puterea dragostei și Jador a existat o legătură dificilă, cu suișuri și coborâșuri, pe care, probabil, doar ei doi au înțeles-o cu adevărat sau, cel puțin, au acceptat-o! Astfel că, deși au existat multe momente frumoase între ei în show, până la urmă, mândria a primat, mai mereu, în fața iubirii, și întotdeauna la un capăt de drum s-au aruncat numai reproșuri…din ambele părți.

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân ”

În emisiune, cei doi nu au ajuns la un consens, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ”deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”, a întors foaia, mai mult, a declarat clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea. ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img