vineri, 26 aprilie, 2024

Ella si Livian, castigatorii sezonului doi de la Puterea dragostei? O fosta concurenta arunca bomba

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Mary de la Puterea Dragostei a mărturisit cine crede ea că va câștiga sezonul doi al show-ului.

”Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, ne-a spus Mary.

De altfel, Ella și Livian sunt cei care au obținut până acum poate cele mai multe premii săptămânale, semn că într-adevăr sunt în preferințele telespectatorilor.

Mary de la Puterea dragostei nu crede în cuplurile din casă

Mary a intrat în emisiunea Puterea dragostei în primul sezon, a rămas și în cel de-al doilea, însă a plecat după ce și-a găsit perechea. Ea l-a cunsocut în emisiune pe Robert, băiatul de care s-a îndrăgostit și cu care formează și acum un cuplu. Cei doi s-au logodit de Revelion și vor ca la anul să se căsătorească.

Deși ea a format un cuplu cu un băiat pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei, crede că este greu ca o relație formată în show să reziste și după aceea. Dintre cuplurile care sunt acum în emisiune, singurul care crede că va rezista ”testului realității” este cel format de Andreea Pirui și Marius. Și asta pentru că Andreea Pirui i se pare că este mult mai matură decât restul fetelor din casă.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img