vineri, 29 martie, 2024

Emily Burghelea a dat vestea cea mare in direct! Fosta asistenta tv va avea o fetita: „Exact cum si-a dorit tati!”

Distribuie:

Publicat:

Emily Burghelea a aflat sexul bebelușului! Blondina va aduce pe lume o fetiță.

Emily Burghelea și iubitul ei sunt în culmea fericirii. Cei doi au apărut împreună la emisiunea Teo Show, unde au dat vestea pe care toți o așteptau. Blondina a aflat sexul bebelușului, la insistențele celor din jur.

În două luni, Emily Burghelea va deveni mămică pentru prima dată. Ea și-a dorit dintotdeauna să fie o mămică tânără, iar acest vis i se va îndeplini anul acesta.  Blondina a vrut să anunțe sexul bebelușului într-o manieră inedită: printr-o piesă. Emily Burghelea a scos o piesa cu Bibanu care numește Mamasita. „Noi am vrut să facem anunțul într-o manieră inedită și i-am zis prietenului nostru să facem rap și să căntăm”,a spus ea.

„Voi fi mămică. O duc pe aia mică se se joace în Dubai, merg la mama în Constanța să se plimbe în tramvai”,sunt versurile pe care le cântă Emily, însărcinată în șapte luni, le cântă în videoclip.

Așa cum a dat de înțeles din versurile piesei, Emily Burghelea va aduce pe lume o fetiță. „Doamnelor si domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel.

Este fetiță, așa cum și-a dorit tati”,a declarat Emily Burghelea, în direct, la Teo Show. 

Blondina a mai dat o veste neașteptată! Viitoarea mămică își dorește să nască în apă.„Mi-aș dori să nasc în apă, dar nu știu exact unde o să fac asta. Ne gândeam într-o perioadă să mergem în America. Sunt hotărâtă să nasc în apă”,a dezvăluit Emily Burghelea. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img