vineri, 29 martie, 2024

Epilatul a imbolnavit-o de cancer de piele! Ce s-a aflat despre moartea fulgeratoare a frumoasei Monalisa Pandelea? Greseala asta o fac multe fete

Distribuie:

Publicat:

Monalisa Pandelea, absolventa a liceului „Dinu Lipatti” din Capitala si extrem de apreciata pentru activitatea ei de make-up artist, a pierdut lupta cu boala la doar 26 de ani.

Tanara a fost diagnosticata cu cancer, iar boala a evoluat extrem de rapid. Potrivit ultimelor informatii, dezvaluite pe surse, Monalisa Pandelea s-ar fi imbolnavit de cancer la piele, cauzat de un tratament de epilare definitiva.

„Profesorii ma sfatuiau sa incerc la design vestimentar, dar mie imi placea mai mult partea de cosmetica(…) 3 ani am facut practica prin saloane si spa-uri si am lucrat cu agentii de moda si cu modele internationale. Eram un stagiar si ma rugau sa machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute”, a relatat Monalisa Pandelea pentru epitesti.ro in urma cu 3 ani.

Monalisa Pandelea, o cunoscuta artista din Pitesti, s-a stins din viata la varsta de doar 26 de ani. Tanara a murit miercuri noapte, sustin apropiatii, pe patul unui spital. Superba satena fusese diagnosticata in urma cu cateva luni cu cancer si se pare ca necrutatoarea boala a fost descoperita prea tarziu.

Cu doar doua luni inainte sa se stinga din viata, Monalisa Pandelea si-a pus speranta in credinta puternica pe care o avea in Dumnezeu. Tanara a vizitat Ierusalimul, acolo unde s-a rugat din rasputeri sa se faca bine. Monalisa a postat imagini de la Manastirea Hozeva, acolo unde se afla moastele Sfantului Gheorghe Hozevitul. Manastirea se afla la o distanta de numai 20 de kilometri de Ierusalim, pe drumul ce se indreapta spre Ierihon.

Dupa cum se arata intr-o postare a paginii salonului unde lucra Monalisa Pandelea, trupul neinsufletit al acesteia a ajuns acasa. Cei care vor sa isi ia ramas pot sa mearga la casa ei din strada Petre Ispirescu sa-i aprinda o lumanare si sa ii aduca flori. E mesajul pentru cei ce vor sa ii aduca un ultim omagiu.

„Pentru cei care vor sa isi ia ramas bun ,Mony a ajuns acasa…
Pe strada Petre Ispirescu sus pe platou, ultima casa pe partea stanga!”

Monalisa Pandelea a invatat la Liceul de Arta „Dinu Lipatti” din Pitesti, sectia de sculptura, dupa care a urmat cursurile unei academii din Italia. Monalisa era o fata extrem de talentata, fiind make-up artist la un salon din Pitesti. A devenit cunoscuta mai ales pentru machiajele sale artistice. Tanara era urmarita pe Facebook de peste 10.000 de persoane, iar operele sale au fost apreciate de mii de oameni.

Monalisa Pandelea a fost diagnosticata in urma cu cateva luni cu cancer si, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Putini stiau de suferinta prin care trecea Monalisa. Cei care au cunoscut-o nu-si pot reveni din soc si nu pot intelege cum unei persoane atat de tinere i-a fost curmata viata prematur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img