vineri, 19 aprilie, 2024

Episodul 3-Profesorul iesean devenise pur si simplu obsedat de studenta huseanca: “devenise practic un milog, se injosea in fata mea”

Distribuie:

Publicat:

Profesorul a luat-o razna cu totul si n-a mai putut sa se abtina in momentul in care a vazut-o pe studenta imbracata provocator in fata lui • I-a spus direct : “s-o facem aici. Incordeaza fundul” • Detalii, de-a dreptul scarboase, au fost povestite de studenta ingrozita ca profesorul de Anatomie nu vrea sa o lase in pace • Episodul din editia de astazi vizeaza cea de-a treia vizita facuta de studenta in biroul profesorului Dumitru Paduraru •”A insistat sa-i fac sex oral, iar eu am refuzat acest lucru, desi la un moment dat devenise practic un milog, se injosea in fata mea, imi promitea orice numai sa-i fac sex oral”, a povestit studenta • Speriat sa nu fi fost inregistrat, profesorul i-a spus: “asta e, o voi incurca, dar tu o vei pati si mai rau, iti voi lua capul, nu eu, altcineva pus de mine” • Desi a vazut masina de la DNA in fata biroului, Paduraru nu s-a putut abtine

Studenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi face ultimele dezvaluiri despre hartuirea la care a fost supusa de profesorul Dumitru Paduraru, seful catedrei de Anatomie. In editia de astazi este prezentat cel de-al treilea episod din povestea pe baza careia studenta a reusit sa-l scoata din universitate pe profesorul ajuns celebru nu doar prin CV-ul sau impresionant, ci si prin legendele construite in jurul obsesiei sale pentru tinere dispuse sa-i cedeze santajului. Nici in fata instantei de judecata si nici in fata jurnalistilor, profesorul Dumitru Paduraru nu a vrut sa dea detalii despre ceea ce s-a intamplat.

In schimb, la prietenii sai din mediul universitar le-a spus ca studenta l-a provocat, ca i-a sarit in brate si ca n-a putut sa reziste tentatiei. A negat tot timpul ca ar fi conditionat promovarea examenului la Anatomie cu intretinerea de relatii intime. Episodul de astazi vizeaza ceea ce s-a intamplat in biroul profesorului pe data de 26.01.2015, dupa ora 16:00. Maria, studenta din poveste, intra acum pentru a treia oara in biroul profesorului. Fusese chemata de acesta dupa o intrevedere din dimineata aceleasi zile, intrevedere relatata in editia de ieri a ziarului BUNå ZIUA IASI. Practic, acum, Paduraru era sigur ca-si va duce treaba pana la capat si va reusi sa intretina relatii sexuale cu studenta.

Studenta s-a conformat si s-a prezentat in biroul profesorului pentru a treia oara

Dupa cum ramasese invoiala de dimineata, la ora 16:00 studenta s-a prezentat in biroul profesorului amorezat. Acesta a pus-o sa-si dea jos ceasul de la mana, de frica sa nu fie inregistrat. I-a luat telefonul si haina si le-a pus deoparte, dupa care a dus-o intr-o camera alaturata. “Dupa ce am intrat in acest birou, profesorul a inchis usa cu cheia pe dinauntru si m-a abordat la discutii pe teme banale, diverse, ulterior spunandu-mi ca m-a observat incordata si a incercat astfel sa ma apropie de el, in sensul de a-i deveni familiara. Am discutat astfel teme diverse aproximativ 90 de minute. In timpul acestor discutii, profesorul a urmarit de pe fereastra, din biroul in care se afla, de mai multe ori, un vehicul ce era parcat sub fereastra, spunandu-mi ca acel autovehicul era unul suspect. Din aceasta cauza, la un moment dat a inchis jaluzelele verticale, insa lumina din birou a ramas aprinsa”, a povestit Maria.

In masina suspecta din fata biroului profesorului se aflau ofiterii de la Directia Nationala Anticoruptie Iasi (DNA). Acestia erau pregatiti sa intervina in orice moment, daca lucrurile degenerau. Chiar daca si-a dat seama ca ar putea fi monitorizat, pur si simplu nu s-a mai putut abtine. In incercarea de a o convinge, i-a promis ca poate sa-i rezolve promovarea a inca doua examene, la disciplina Botanica si la Chimie. Si-a notat pe o foaie numele colegilor sai care sustineau acele examene. “In timp ce ma aflam in birou, m-a intrebat daca mai aveam de sustinut examene si care este planificarea acestora, notandu-si detaliile”, a completat aceasta.

Profesorul de Anatomie: “s-o facem aici. Incordeaza fundul”

Profesorul a incercat sa creeze un cadru romantic. “La scurt a inchis lumina si s-a uitat din nou pe fereastra, la acea masina, si s-a apropiat de scaunul pe care ma aflam eu, m-a prins de mana si m-a dus in biroul unde lasasem telefonul, geaca si ceasul de mana. In acest birou, jaluzelele erau deja inchise si lumina la fel, insa a creat o luma difuza prin aprinderea luminii din biroul alaturat si lasarea usii deschise intre cele doua birouri. Din acel moment, mi-am dat seama ca profesorul imi cere sa intretina cu mine relatii sexuale si imediat acesta a inceput sa-mi mangaie sanii. In timp ce stateam in picioare, m-a prins cu ambele maini de fund si mi-a spus «incordeaza fundul», dupa care m-a sarutat pe gura, in timpul acesta spunandu-mi ca vrea sa facem sex. Cred ca a folosit la un moment dat expresia «s-o facem aici»”, a mai povestit studenta. Pentru ca stia ca este protejata de anchetatori, dar si pentru ca avea nevoie de probe, studenta pare sa fi intrat in jocul profesorului. Nu a iesit din birou, asa cum ar fi fost normal, ci a ramas acolo.

“Eu eram speriata de ceea ce mi se intampla, spunandu-i si lui asta, insa acesta m-a asigurat ca nu intra nimeni in biroul sau. A insistat indelung sa intretina relatii sexuale cu mine, fara a preciza la inceput natura acestora. Eu am continuat sa spun ca imi este frica. A incercat sa ma sarute din nou, iar eu am incercat sa-l indepartez usor, insa mi-a pus mana pe burta si a incercat sa-si coboare mana spre zona pubiana, fapt pentru care am avut o reactie de respingere, prinzandu-i mana si dandu-i de inteles ca nu vreau sa fiu atinsa in zona genitala. In acele conditii, s-a descheiat la slitul pantalonilor, asa cum mai facuse si dimineata, si-a scos penisul din pantaloni, dupa care mi-a cerut sa-i fac sex oral. I-am spus ca nu pot sa fac acest lucru, dar a insistat”, a relatat Maria.

Studenta: “imi promitea orice numai sa-i fac sex oral”

Folosindu-se de ascendentul ca este un profesor foarte cunoscut si care se afla in tot felul de comisii in cadrul UMF Iasi, Paduraru i-a promis studentei ca o va transfera de la Facultatea de Farmacie la Facultatea de Medicina. “In urma refuzului meu, mi-a spus ca ar fi bine sa accept sa-i fac sex oral, pentru ca voi avea numai avantaje, spunandu-mi ca o sa ma ajute la examen la disciplinele Botanica si Chimie, fara sa fie nevoie sa invat. Mai mult, mi-a spus ca sunt frumoasa si ca nu ar fi potrivit ca dupa ce voi termina facultatea sa vand medicamente, ci ar fi mai bine sa devin doctorita si ar trebui sa ma inscriu la Facultatea de Medicina, renuntand la Farmacie. Pentru asta ar fi trebuit sa sustin un examen, insa mi-a spus ca va fi o formalitate pentru mine, pentru ca el va face parte din comisie si imi va spune ce se invat pentru a promova”, a spus fata. Intr-adevar, Paduraru era cel care facea subiectele pentru astfel de examene. Ii promitea orice numai sa-si atinga scopul. Studenta a remarcat acest lucru.

“A insistat sa-i fac sex oral, iar eu am refuzat acest lucru, desi la un moment dat devenise practic un milog, se injosea in fata mea, imi promitea orice numai sa-i fac sex oral. Vazand ca in continuare il refuz, a mers in biroul alaturat, spunandu-mi ca ma lasa un minut sa ma gandesc, cerandu-mi sa ma gandesc bine, pentru ca daca voi accepta sa-i fac sex oral va avea grija sa promovez cele doua examene si voi avea doar de castigat. Totodata, mi-a spus ca daca nu ma razgandesc sunt libera sa plec, sa nu-l mai anunt, sa ies pe usa. In acel moment, m-am ridicat de pe scaun, mi-am pus ceasul la mana, m-am imbracat si mi-am luat telefonul dupa care m-am dus in usa biroului in care se afla profesorul sa-i spun ca plec”, a mentionat Maria.

“Nu a mai rezistat si s-a dezbracat complet de pantaloni si chiloti”

Cand a vazut ca nicio strategie nu merge, ca nu poate aborda situatia astfel incat sa ajunga la un rezultat pozitiv, profesorul a devenit foarte agitat. Era speriat ca rateaza victoria in fata studentei. “M-a rugat sa ma gandesc in continuare. Am vazut ca se afla intr-o stare de surescitare mare, era transpirat si rosu la fata, dupa care nu a mai rezistat si s-a dezbracat complet de pantaloni si chiloti, ramanand in pielea goala de la bust in jos. In continuare i-am spus ca nu-i pot face sex oral, fara a motiva in vreun fel acest refuz, insa, acesta mi-a spus ca ma invata el cum se face. S-a apropiat de mine, mi-a pus un deget pe buze si mi-a spus sa-l musc de degetul respectiv, cerandu-mi totodata sa nu ma mai gandesc la prietenul meu, crezand ca acesta este motivul pentru care refuz. Imediat dupa aceasta, in timp ce era in picioare, s-a pus intre mine si usa sperand sa ma determine sa raman cu el. Si-a dat din nou pantalonii jos si mi-a cerut sa-l las sa-mi atinga vaginul timp de doua minute pentru a-mi provoca un orgasm, dar nu am fost de acord cu asta”, s-a spovedit studenta.

Profesorul, speriat sa nu fie turnat de studenta: “iti voi lua capul, nu eu, altcineva pus de mine”

Toate aceste refuzuri au inceput sa-l sperie pe marele profesor. A pierdut controlul. A reactionat violent si a amenintat-o cu moartea pe Maria. Nu voia ca cineva sa le afle secretul. “Dupa refuzurile mele repetate, mi-a spus ca va pleca nesatisfacut, stergandu-se cu prosopul pe fata transpirata. Cu toate ca era desfigurat, era o persoana care nu-si mai putea potoli instinctele sexuale, m-a intrebat in mai multe randuri daca nu cumva in prealabil nu discutasem cu alte persoane, in ideea de a-l inregistra. La un moment dat, m-am speriat foarte tare, pentru ca mi-a spus ca daca va pati ceva «asta e, o voi incurca, dar tu o vei pati si mai rau, iti voi lua capul, nu eu, altcineva pus de mine». L-am asigurat in mai multe randuri ca nu discutasem cu nimeni si ca nu ii voi face niciun rau, insa, pentru aceasta, mi-a cerut trei motive pentru care nu vreau sa-i fac sex oral”, a marturisit fata.

Studenta inocenta: “mi-a spus ca ma va pune intr-o pozitie sexuala cu spatele la el”

Dupa ce studenta l-a asigurat ca treaba este buna si ca nu va povesti nimanui ceea ce s-a intamplat, profesorul si-a incercat pentru ultima data norocul. “Spre finalul discutiei mi-a spus ca sunt o persoana deosebita si ca vrea sa se bucure de optimismul si tineretea mea, dar ca l-am dus intr-o asa stare ca ar vrea sa plece acasa satisfacut. Pentru asta mi-a cerut din nou sa-l las doua minunte sa-mi stimuleze zona vaginala, dar fara sa-l resping. I-am spus profesorului ca intentionez sa ma mut intr-un apartament inchiriat, iar spre finalul discutiei mi-a spus ca si el si-ar dori asta, pentru a ma vizita periodic, pentru a intretine relatii sexuale, folosind expresia «sa ne f…m»”, a spus Maria. Prin ultimele replici, a incercat sa lase usa deschisa…. De asemenea, s-a oferit inca odata sa o invete pe studenta detalii despre amor.

“Cand am iesit din biroul sau, mi-a spus inca odata ca ar fi bine sa ma gandesc sa-l satisfac, pentru ca daca vreau sa devin doctorita, trebuie sa-l caut la birou la data de 16 februarie 2015, fix la ora 14:30. Mi-a spus ca la aceasta data nu ma va mai lua pe ocolite, ci in mod direct, spunandu-mi ca ii voi face sex oral, ca ma va atinge, si chiar mi-a spus ca ma va pune intr-o pozitie sexuala cu spatele la el, spunandu-mi totodata ca ma va invata el mai multe, pentru ca eu sunt cu adevarat o inocenta”, a conchis Maria. La scurt timp dupa ce a plecat din biroul sau, au descins procurorii de la DNA. Atunci cu siguranta ca i-a pierit cheful de sex…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img