vineri, 19 aprilie, 2024

Erau in fata altarului, se casatoreau, cand cineva a aparut in biserica chiar in spatele lor. Invitatii ii faceau semne sa plece, dar cand mireasa a privit inapoi, a crezut ca nu vede bine! Ce i s-a intamplat in acea zi nu va uita toata viata

Distribuie:

Publicat:

Ce poate fi mai deranjant cand va planificati din timp toate detaliile pentru ziua cea mare si se intampla ca cineva sa va dea planurile peste cap: de exemplu niste invitati care se razgandesc sau cineva care apare la petrecere care nici nu a fost invitat!

Exact asa s-a intamplat si in cazul unui cuplu din Sao Paolo, Matheus si Marilia, cand un oaspete neinvitat si-a facut aparitia chiar in timpul cununiei religioase, cand cei doi erau in fata altarului.

Cine ar indrazni sa faca asa ceva? Se pare ca de aceasta data a indraznit un caine vagabond care voia sa se adaposteasca de ploaia de afara.

Initial, Matheus si Marilia au dorit sa faca nunta in aer liber, dar o furtuna pornita in acea zi le-a schimbat planurile celor doi miri, asa ca au mers la biserica, urmand ca petrecere sa aiba loc intr-un cort.

In timp ce mirii se aflau in fata altarului, cainele care cauta sa se adaposteasca de furtuna nici ca voia sa plece din biserica. Oamenii tot au incercat sa-l alunge, ca sa nu le strice momentul mirilor, dar cainele nu s-a lasat si s-a intors. Patrupedul s-a dus direct spre altar si s-a asezat in spatele miresei, apoi a pus capul jos si a tras un pui de somn, chiar pe voalul tinerei!

Reactia cuplului a fost nemaipomenita. Daca mai multe mirese ar fi fost ingrozite de ceea ce a facut cainele, atunci Marilia a reactionat cu un ras sincer si zgomotos, iar fotografii au surprins frumoasele momente: „A fost o surpriza placuta pentru mine, pentru ca iubesc animalele”, a spus incantata Marilia. „Mi-a placut foarte mult”.

Cainele a ramas pe tot parcursul ceremoniei, iar cand ploaia s-a oprit, si-a vazut de drum.

Impresionati de ce s-a intamplat in ziua nuntii lor, cei doi indragostiti au hotarat sa gaseasca animalul si sa-l adopte.

O saptamana mai tarziu, Marilia si Matheus au luat cainele acasa, numindu-l „Snoop”.

„Suntem cu totii foarte fericiti”, a declarat bucuroasa Marilia.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img