marți, 16 aprilie, 2024

Este sau nu Antonia gravida cu cel de-al patrulea copil? Raspunsul dat chiar de catre iubita lui Alex Velea

Distribuie:

Publicat:

În ultima perioadă s-a tot speculat faptul că Antonia ar fi gravidă cu cel de-al patrulea copil. După ce iubitul ei, Alex Velea, a postat un emoticon care reprezenta o femeie însărcinată, tot mai multe persoane din mediul online s-au gândit la faptul că Antonia este gravidă. Totuși, până la momentul actual, artista nu a dat niciun detaliu despre acest subiect. 

În ultimele zile, Alex Velea a postat mai multe mesaje care ne duceau cu gândul la faptul că iubita lui este însărcinată. Chiar și la scurt timp după aceste postări, cântărețul a mai scris că le mulțumește urmăritorilor pentru zecile de mesaje transmise, în mediul online. Totuși, la doar o zi diferență, Antonia a postat mai multe fotografii dintr-un cabinet ginecologic, iar de aici tot internauții s-au gândit și mai tare la această ipoteză.

Cu toate acestea, astăzi, cântăreața a făcut o secțiune de întrebări-răspunsuri pe contul său de Instagram, iar la întrebarea mult așeptată de toată lumea, Antonia a dat răspunsul următor:

”Da? Nu? Poate?”, a scris ea simplu și la obiect ca răspuns întrebării adresate!

Fapt pentru care, momentan, nu se știe exact dacă iubita lui Alex Velea este sau nu însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți- Dominic și Akim, iar din căsătoria cu Vicenzio Castellano, frumoasa artistă mai are o fetiță, Maya. 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img