vineri, 19 aprilie, 2024

ESTI BALONAT la stomac? Cum SCAPI de aceasta problema imediat!

Distribuie:

Publicat:

NU esti gras! Esti doar BALONAT, si uite cum SCAPI de asta! Nu este nimic atractiv la o burta umflata, care seamana cu un imens balon, care este pe cale sa explodeze, sa nu mai vorbim de toate gazele si disconfortul aferent. Balonarea este comuna dupa mese grele, dar pentru unii oameni este o parte normala a vietii lor de zi cu zi.

Care sunt cauzele balonarii?

Consum insuficient de lichide: Deshidratarea este o cauza majora a numeroase probleme de sanatate. Consumul excesiv de cafea si alcool contribuie laproblema. Cand a fost ultima data cand ai baut 6-8 pahare de apa in timpul zilei? In cazul in care organismul nu dispune de apa, se utilizeaza lichidele din tesuturile sale, ceea ce inseamna ca balonarea poate sa apara ca urmare a retentiei de lichide. Deci, incercati sa beti mai multa apa.

Constipatia: Constipatia este o problema destul de neplacut, si indica faptul ca aveti nevoie de mai multe alimente bogate in fibre. Gazele care raman prinse in spatele fecale nu vor sta in continuare pentru o lunga perioada de timp, sa stii. Manca fibre treptat, in caz contrar se va agrava problema. Cumpara paine cereale integrale, si stai departe de paine alba. Poti sa te lafai in piureuri de fructe si fructe de padure. Suna delicios, nu?

Stresul cronic: Credeti sau nu, stresul poate provoca balonare. Cand va aflati sub stres, sistemul digestiv nu reuseste sa isi indeplineasca functia in mod corespunzator. balonare dvs. poate fi cauzata de constipatie si dureri de stomac. Deci, incercati sa va eliberati de emotiile negative, si veti rezolva problema pentru totdeauna, scrie sanatatea.ro.

Mancatul prea repede: Alimentele partial mestecate sunt digerate lent, si va veti blaona. Simplu ca asta. Asa ca, ia muscaturi mici, si mesteca bine!

Carbohidratii: Consumul excesiv de carbohidrati poate contribui la abdomenul umflat. Luati in considerare consumul de alimente sarace in carbohidrati si taie aportul de zahar si alcool. Mananca mai multe fructe proaspete si legume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img