joi, 28 martie, 2024

Esti din Barlad si esti sofer? Acest anunt sigur te va interesa

Distribuie:

Publicat:

Administratia locala prin vocea lui Adrian BOBEICA, directorului Companiei de Utilitati Publice Barlad, doreste sa informeze propietarii de autovehicule din municipiul Barlad, cu privire la obligatiile pe care le au acum in sezonul rece.

Soferii barladeni care isi parcheaza autoturismele la marginea partii carosabile (langa trotuar) isi asuma riscul avariilor care pot surveni dupa ce muncitorii arunca cu pietris din camioane cu lopata.

“Am luat legatura cu presedintii asociatiilor si le-am inaintat un normativ prin care au obligatia sa asigure accesul utilajelor de deszapezire. In conditiile in care nu vor respecta aceste obligatii, care sunt ale lor, ca presedinti de asociatii, nu ne asumam raspunderea eventualelor avarii datorate imprastierii materialelor antiderapante. Cu o zi inainte, vom pune acest anunt, si anume ca imprastiem antiderapant, si nu ne facem raspunzatori daca oamenii vor avea de suferit. Vorbim de aleile dintre blocuri, care intra in jurisdictia presedintilor de asociatii. Proprietarii de masini trebuie sa-mi asigure cale de acces”, a spus Adrian Bobeica, intr-o conferinta de presa, potrivit adevarul.ro

Potrivit aceluiasi Bobeica, soferii vor fi anuntati cu o zi inainte, de demararea actiunilor. Semnul de intrebare vine atunci cand din cauza viscolul sau ninsorii abundente, vor trebui efectuate actiuni de deszapezire imediata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img