vineri, 29 martie, 2024

Eveniment tragic la Vaslui. O copila a murit dupa ce a suferit un accident la sanius

Distribuie:

Publicat:

O fetita de 12 ani, din judetul Vaslui, a murit in urma unui accident la sanius, petrecut pe data de 21 ianuarie. Familia si-a dat acordul in cursul zilei de joi, 26 ianuarie,  ca organele copilei sa salveze alte vieti, astfel ca noaptea trecuta, la Iasi, a avut loc prelevarea organelor.

Accidentul a avut loc pe o ulita din localitatea vasluiana Puiesti. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, copila se afla la sanius impreuna cu verisorii ei.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, in acest caz

“In cauza a fost deschis dosar pentru ucidere  din culpa. Este vorba despre o fata de 12 ani, care a decedat la spital, in urma unei lovituri suferite la o partie de sanius”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Loredana David.

Dupa ce s-a lovit la derdelus, ea intrand cu cu sania intr-un stalp de electricitate de pe partie, fata a mers acasa si a inceput sa se simta rau. Ea fost transportata la Spitalul “Elena Beldiman” din Barlad, de unde a fost tranferata la Iasi.
Medicii de la Spitalul de Copii “Sf. Maria” Iasi au prelevat organele fetitei, dupa ce familia si-a dat acordul in acest sens

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img