sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Exclusiv! Accident cu patru victime in zona Ciric! Care este starea victimelor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un accident rutier a avut loc sambata dupa-amiaza (29 aprilie 2018 – n.r.) in zona Ciric.

Potrivit informatiilor furnizate de autoritati, un autoturism marca Dacia Solenza, in care se aflau patru persoane, s-a rasturnat la marginea unui drum dintre Ciric si Aroneanu. In urma incidentului au rezultat patru victime, dintre care una a ramas incarcerata.

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii, un echipaj de descarcerare, doua echipaje SMURD si doua de la SAJ Iasi.

Cele patru persoane au fost transportate la UPU Sf. Spiridon pentru investigatii de specialitate.

Un autobuz plin cu 50 de detinuti s-a ciocnit puternic cu un camion pe o sosea. Ar fi fost momentul perfect sa evadeze, insa ei au facut asta! e incredibil ce le-a trecut prin minte

UPDATE: In urma accidentului, doua echipaje SMURD au intervenit. Conform ultimelor informatii intrate in posesia reporterilor Cotidianului Buna Ziua Iasi, 4 tineri au ajuns de urgenta la spital.

Soferul, in varsta de 19 ani are un traumatism la umarul stang, un pasager acuza dureri de spate si prezinta un traumatism la coloana lombara, un al doilea pasager, in varsta de 19 ani are un traumatism la cotul stang. In cele din urma, a patra persoana, Ana C. in varsta de doar 18 ani, aflata in momentul producerii accidentului in dreapta soferului, prezinta un traumatism la umarul stang, urmat de unul la gamba stanga. Medicii continua investigatiile pentru a afla cu exactitate problemele medicale ale celor patru tineri. Este de mentionat faptul ca cei patru tineri au varsta cumprinsa intre 18 si 19 ani. 

Vom reveni cu detalii. 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img