vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv! Batrana batuta crunt la Iasi! Cativa golani au intrat peste ea in casa si au lovit-o cu salbaticie

Distribuie:

Publicat:

Incident violent petrecut joi dimineata, la data de 29 martie 2017, in localitatea Dobrovat din judetul Iasi. 

O batrana de 87 de ani a fost batuta cu salbaticie de cativa golani din sat. Femeia s-a trezit speriata in timpul noptii dupa ce agresorii au dat spargerea in locuinta ei. Acestia i-au cerut bani pe care nu au reusit sa-i obtina in cele din urma, motiv pentru care nu au lasat-o pe batrana sa scape nevatamata.

La fata locului au intervenit politistii si criminalistii insotiti de un procuror, dar si un echipaj medical de la SAJ Iasi. De mentionat ca personalul SAJ a fost intampinat cu agresivitate de catre pacienta si cu greu au reusit sa o evalueze. De asemenea, in ciuda faptului ca leziunile cauzate de lovituri erau destul de grave, batrana a refuzat sa fie transportata la spital.

Am fost solicitati sa intervenim la ora 8.35 in localitatea Dobrovat pentru o persoana inconstienta. A fost coordonat la caz un echipaj medical de urgenta cu medic, care la locul solicitarii a gasit o femeie de 87 de ani, cu traumatism cranio-cerebral deschis, hematom hemifacial stang si fractura mandibula. Pacienta era constienta, insa agresiva verbal fata de cadrele medicale. Cu greu au reusit sa o evalueze, iar in cele din urma pacienta a refuzat deplasarea la spital de fata cu politia si cu martori aflati acolo", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Oamenii legii au efectuat cercetari la fata locului pentru a stabili cine sunt infractorii. Se pare ca este vorba despre doi tineri cu varste de 14 – 15 ani.

Vom reveni cu amanunte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img