joi, 25 aprilie, 2024

Exclusiv! Crima ingrozitoare la Iasi! Si-a injunghiat prietenul in gat fara motiv! Cand a realizat ce a facut, s-a dat cu capul de pereti – FOTO,VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Crima oribila petrecuta luni seara, la data de 5 martie 2018, in comuna Raducaneni, judetul Iasi. Un barbat si-a ucis prietenul fara motiv, in timp ce petreceau alaturi de alte persoane. Nimeni nu reuseste sa inteleaga de ce a recurs la acest gest extrem.

Agresorul, pe nume Lupu Lucian, in varsta de aproximativ 50 de ani, petrecea impreuna cu cativa prieteni in curtea unui magazin din localitate. Acestia gateau ceva la ceaun, iar din motive care pentru moment nu sunt cunoscute, Lucian a pus mana pe un cutit si l-a atacat pe Stoica Petru (37 de ani) pe la spate, bagandu-i cutitul in gat. Rudele criminalului sustin ca acesta a atacat ca sa se apere, insa cei care au asistat inmarmuriti la scena sangeroasa au aratat ca victima a fost injunghiata fara motiv. Dupa ce a realizat ca tocmai a comis o crima, Lucian s-a dat de cateva ori cu capul de pereti. Localnicii spun ca nu au existat conflicte anterioare intre cei doi barbati. 

De mentionat ca ucigasul a mai avut in trecut probleme cu legea. A trecut prin doua casnicii, insa acum este divortat si are doi copii, care nu sunt in grija lui. Totodata, potrivit declaratiilor facute de vecini, Lucian obisnuia sa consume alcool.

Politistii si criminalistii au ajuns la fata locului pentru a efectua cercetari. Pe numele criminalului a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Barbatul va avea de dat acum explicatii in fata legii pentru fapta sa.

Cei care au fost prezenti la intreaga intamplare au ramas marcati si nu isi explica ce anume l-a impins pe acest individ de la spate ca sa isi omoare prietenul din senin

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img