vineri, 29 martie, 2024

Exclusiv! Ei sunt politistii care au fost raniti in accidentul rutier de la Pascani – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ieri, un apel la numarul unic de urgente 112 anunta faptul ca un accident rutier a avut loc in satul Blagesti, municipiul Pascani. •Accidentul s-a soldat cu ranirea a 3 persoane, doua dintre ele lucrand in cadrul Politiei Romane. 

''Astazi, 3 aprilie (n.r. ieri), in judetul Iasi, pe DN28A Targu Frumos – Pascani, in zona localitatii Blagesti, a avut loc un accident rutier, in care a fost implicata o autospeciala de politie.  Doi agenti de politie din cadrul Politiei Municipiului Pascani, aflati in misiune, pentru cautarea unei minore disparute, in varsta de 3 ani, s-au angajat in efectuarea unei depasiri, intr-o zona unde depasirea era interzisa, lovind frontal un alt autoturism.  Din accident au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital, printre care si cei doi agenti de politie.  Precizam ca circulatia rutiera a fost reluata in zona evenimentului. Cele trei persoane ranite vor fi transferate la unitati spitalicesti din Iasi. Colega noastra, in varsta de 26 de ani, la Spitalul de neurochirurgie, iar colegul nostru, in varsta de 44 de ani, precum si cea de-a treia persoana ranita, la Spitalul Sf. Spiridon, pentru a fi supusi interventiilor chirurgicale necesare. Pe plan local, s-au luat toate masurile pentru a benificia de toate ingrijirile necesare.  De asemenea, in caz de nevoie, cei doi politisti vor fi transferati, cu un elicopter din cadrul Ministerului  Afacerilor Interne, la Bucuresti. Facem precizarea ca a fost gasit si cainele de serviciu, care se afla in autospeciala. Acesta are un picior rupt si a fost dus la medicul veterinar, fiind in afara oricarui pericol.  Mentionam ca, autospeciala de politie avea in functiune semnalele luminoase si acustice. Conducatorii auto nu au putut fi testati alcoolscop.  Totodata, mentionam ca minora disparuta a fost gasita. Aceasta este in afara oricarui pericol, nefiind victima vreunei infractiuni. Cercetarile continua pentru a stabili toate imprejurarile producerii evenimentului in cauza. Suntem alaturi, atat de colegii nostri, cat si de cealalta persoana ranita. Speram ca acestia sa fie bine in curand"  au transmis  cei de la IGPR.

David Vlad, unul dintre persoanele ranite in accident, are 44 de ani si este agent sef. Colega sa, Voicu Andrada Petronela, mult mai tanara, are 26 de ani si este agent de Politie. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img