joi, 25 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Invatatoare de la o scoala de TOP din Iasi, SURPRINSA in IPOSTAZE INCREDIBILE – DOCUMENTE si DETALII EXPLOZIVE

Distribuie:

Publicat:

• Stare de fapt scandaloasa intr-o scoala renumita din municipiul Iasi! • Parintii fac dezvaluiri incendiare legate de modul in care o invatatoare se comporta cu copiii acestora la Scoala Gimnaziala "Titu Maiorescu" • De la agresiuni fizice pana la pedepsirea acestora prin metode neadecvate si folosirea unui limbaj nedemn de un dascal •"Mi-a pus copilul sa stea doua ore in picioare, langa cosul de gunoi… A fost nevoit sa manance pachetelul acolo… Nu mai vorbesc de ce limbaj are doamna invatatoare Marlena Dabija si de faptul ca urla, tipa si mereu spune ca-i lasa repetenti. Baiatul meu a venit acasa cu un caiet ferfenita…, mai tarziu mi-a spus ca a fost lovit cu el!", a dezvaluit un parinte • Acesta a facut plangere inclusiv la Inspectoratul Scolar Judetean – ISJ • In acest caz, oficialii Inspectoratului arata ca e vorba de o situatie delicata si transmit ca invatatoarea Marlena Dabija nu va mai preda la clasa unde a avut o asemenea atitudine • Contactata telefonic de catre reporterii Cotidianului BUNA ZIUA IASI – BZI, cadrul didactic a refuzat sa comenteze acuzatiile dure la adresa sa

Fara a generaliza si a pune stigmatul pe majoritatea cadrelor didactice dedicate si deosebite din invatamantul preuniversitar din intreg judetul Iasi, in editia de astazi a Cotidianului BUNA ZIUA IASI (BZI) este prezentata o situatie extrem de grava dintr-o importanta unitate educationala din municipiu!

In prim-plan este invatatoarea Marlena Dabija de la clasa a IV-a B a Scolii Gimnaziale "Titu Maiorescu" Iasi. Aici, parintii satui de modul inadecvat si violent in care aceasta a procedat la cursuri si s-a comportat fata de copii au decis sa rupa tacerea. Acestia le-au pus la dispozitia reporterilor inregistrari si postari de pe Internet cu Marlena Dabija, care pot fi analizate pe BZI.ro.

"Raul nu se scoate cu raul"

De la agresiuni fizice pana la pedepsirea acestora prin metode nedemne si folosirea unui limbaj nedemn de un dascal sunt reclamate de catre parinti!

Mai mult, acestia au oferit o serie de elemente scrise (discutii ale invatatoarei Dabija purtate pe grupul de Facebook destinat discutiilor cu parintii – n.r.) in care aceasta ar profera tot felul de amenintari si blesteme biblice din timpul conversatiilor pe care le avea cu ei.

"Mi-a pus copilul sa stea doua ore in picioare, langa cosul de gunoi… A fost nevoit sa manance pachetelul acolo… Nu mai vorbesc de ce limbaj are doamna invatatoare Marlena Dabija si de faptul ca urla, tipa si mereu spune ca-i lasa repetenti. Baiatul meu a venit acasa cu un caiet ferfenita…, mai tarziu mi-a spus ca a fost lovit cu el!", a dezvaluit un parinte.

Mai departe, el sustine ca totul se intampla de luni bune, fara ca directiunea scolii sa faca ceva. "Am semnalat acest lucru si la directorul scolii, si la Inspectoratul Scolar Judetean. Acum, la clasa copilului meu este o alta invatatoare, doar ca, din ce stiu eu, e posibil ca doamna Dabija sa se intoarca la catedra… Cum mai poate domnia sa sa le predea copiilor? Apoi, chiar daca am solicitat sa vad si eu daca are documentele legale privind un aviz psihologic, nimeni nu mi-a oferit asa ceva. Am ajuns pana la Ministerul Educatiei Nationale, dar nici acolo nu am gasit o explicatie sau vreo lamurire in legatura cu ceea ce patesc copii nostri. Nu e normal asa ceva, eu vreau sa fiu chemat la scoala daca e ceva gresit ce face copilul meu, dar sa nu fie agresat fizic sau pisihic, respectiv umilit", a mai detaliat parintele.  

Pozitia ISJ: "Doamna invatatoare nu va mai preda la aceasta clasa"

In acest caz, oficialii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) arata ca e vorba de o situatie delicata si transmit ca invatatoarea Marlena Dabija nu va mai preda la clasa unde a avut o asemenea atitudine.

"Parintii au sesizat ISJ in legatura cu mai multe aspecte din activitatea invatatorului de la clasa, drept pentru care la nivelul unitatii s-a constituit o Comisie de Cercetare Disciplinara. Clasa a fost preluata de un alt invatator care va sustine cursurile pana la finele anului scolar", se arata in pozitia oficiala a ISJ.

Citeste si : Scandal monstru intr-o celebra scoala din Iasi! Un copil de doar sase ani, plin de sange – GALERIE FOTO, VIDEO

Contactata telefonic de catre reporterii Cotidianului BUNA ZIUA IASI (BZI), cadrul didactic a refuzat sa comenteze acuzatiile dure la adresa sa. "La acest moment nu comentez nimic, nu am ce sa spun", si a inchis telefonul brusc.

Cu toate acestea, tot din cele spuse de catre parinti, invatatoarea Dabija si-ar fi luat concediu de odihna in urma cu ceva timp si ar urma, ca de saptamana viitoare, sa se intoarca la catedra.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe p

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img