joi, 25 aprilie, 2024

EXCLUSIV Meritocrație marca PNL! Un vânzător de produse din aloe, șef la Apele Române!

Distribuie:

Publicat:

Dezvăluire Bugetul.ro. Din ianuarie 2020 și până la începutul acestui an, Ervin Molnar, în prezent deputat de Târgu Mureș, a fost director general al Administrației Naționale Apele Române. În perioada în care a fost în fruntea instituției, Molnar a făcut o serie de numiri controversate, pe bază de carnet de partid. Astăzi, Bugetul.ro vă prezintă cazul vânzătorului de produse din aloe, ajuns șef la Sistemul de Gospodărire a Apelor Timiș. Este vorba despre Lorenzo Barabas, în prezent consilier local de Timișoara. Totodată, la ora actuală, Barabas este președinte și adminstrator provizoriu în Consiliul de Administrație al REGIEI AUTONOME „ADMINISTRAȚIA CANALULUI NAVIGABIL BEGA” TIMIȘ.

În mandatul lui Molnar, la 31 august 2020, Lorenzo Barabas a fost numit, prin detașare, director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Timiș, în locul Mihaelei Madar – doctor în inginerie civilă, care a parcurs toate etapele profesionale până a ajuns șefă la SGA Timiș. În prezent, lui Barabas i-a expirat detașarea, dar, potrivit surselor Bugetul.ro din interiorul instituției, acesta este așteptat să revină la șefia SGA Timiș, printr-o nouă detașare.

Ce îl recomandă pe actualul consilier de la Primăria Timișoara pentru a fi șef la SGA Timiș?

Carnetul de partid, spun sursele Bugetul.ro. Am vrut să ne asigurăm, astfel că i-am cercetat CV-ul.

Din 2016 și până în prezent, Lorenzo Barabas este consilier local în Timișoara. Totodată, el a fost director comercial la Evergreen Distribution SRL.

Din 2011 și până în prezent, el este asociat unic și administrator în firma Buni Aloe SRL, fostă Buni Biofarm SRL – societate ce se ocupă cu comercializare produselor naturiste.

În februarie 2020, după instalarea lui Ervin Molnar drept șef la Apele Române, Barabas ajunge președinte în CA-ul RA-ACNB Timiș.

CONTINUAREA PE BUGETUL.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img