marți, 23 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa, a gasit o solutie pentru finantarea reabilitarii Institutului de Boli Cardiovasculare

Distribuie:

Publicat:

Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a mobilizat autoritatile judetene. Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, presedinte al PSD Iasi a purtat deja o prima discutie cu prof. dr. Grigore Tinica, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare dupa incendiul care a distrus etajul 6 al unitatii medicale.

Seful PSD Iasi va merge maine la Bucuresti cu prof. dr. Grigore Tinica, unde vor fi primiti de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. "Am avut deja o discutie cu domnul profesor Grigore Tinica, pentru a identifica cele mai bune si mai rapide solutii pentru reabilitarea Institutului. Cred ca cea mai buna varianta va fi alocarea unei sume importante de bani din fondul de rezerva al premierului Viorica Dancila. Aceasta ar fi cea mai buna si mai rapida solutie. Impreuna cu doamna ministru Sorina Pintea si cu domnul profesor Tinica vom identifica acele solutii care sa ne permita reluarea activitatii la institut in cel mai scurt timp. Nu trebuie uitat faptul ca Institutul de Boli Cardiovasculare deserveste intreaga regiune a Moldovei si zilnic sunt zeci de oameni din regiune care nu pot beneficia de tratament de specialitate", a declarat presedintele PSD Iasi, Maricel Popa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img