vineri, 29 martie, 2024

EXCLUSIV: Tanar husean, conducand un autoturism, beat si fara permis. Politistii rutieri au gasit masina abandonata intr-un gard – FOTO

Distribuie:

Publicat:

S-a intamplat in municipiul Husi, in seara zilei de joi, 19 mai. In timpul unei patrulari obisnuite, politistii din cadrul Biroului Rutier Husi au descoperit pe strada Schit (varianta) un autoturism marca Dacia Papuc abandonat, pozitionat intr-un gard de plasa de sarma, cu cheile in contact.

Politistii rutieri huseni au efectuat verificarile necesare si au depistat cine detine autoturismul. De asemenea, au aflat ca la volanul masinii Dacia Papuc s-a aflat baiatul proprietarului, in varsta de 21 de ani, care nu are permis de conducere.

Acesta urma cursurile unei scoli de soferi si era programat pentru testul de sala. Mai mare surprinderea a fost atunci cand politistii l-au testat cu alcooltestul, rezultatul fiind de 0., 92 mg/l alcool pur in aerul respirat. Tanarul Ambrono S. C., domiliciat in Husi, a refuzat sa i se recolteze probele biologice pentru a i se determina o alcoolemie precisa.

Tanarul prins de politistii huseni a fost, in urma cu cativa ani, protagonistul unui accident auto pe strada Husi – Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img