joi, 25 aprilie, 2024

Exclusiv! Un cunoscut DOCTOR din Iasi a fost prins beat la volan! A refuzat sa sufle in fiola, iar politistii l-au “ridicat” chiar din fata spitalului

Distribuie:

Publicat:

 Un cunoscut medic din Iasi a ajuns pe mana politistilor, dupa ce a fost prins baut la volan • Politistii l-au oprit, iar acesta prezenta halena alcoolica • Oamenii legii au vrut sa-l testeze cu aparatul alcooltest, insa acesta a refuzat • Ulterior, a fost dus la o unitate medicala pentru a i se recolta probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei

Zi de neuitat pentru un medic iesean. Politistii ieseni au depistat un barbat care conducea un autoturism, fiind sub influenta alcoolului. Zilnic, oamenii legii depisteaza in trafic soferi sub influenta alcoolului, insa putini dintre cei aflati la volan sunt medici.

Medicul Iulian Croitoru a fost tras pe dreapta de politistii ieseni ieri dimineata, in jurul orei 9:30. Oamenii legii i-au cerut sa se legitimeze, iar pentru ca acesta emana halena alcoolica, politistii au vrut sa il testeze cu aparatul alcooltest. Iulian Croitoru a refuzat sa faca asta, insa a acceptat sa mearga la o unitate medicala pentru a i se recolta probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

"Politistii ieseni au depistat un barbat in varsta de 33 de ani care conducea un autoturism si prezenta halena alcoolica. Acesta a refuzat sa fie testat cu aparatul alcooltest. El a fost condus la o unitate medicala unde i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta alcoolului sau a altor substante", a declarat Ioana Bustiuc, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Conducea un BMW

Medicul Iulian Croitoru se afla la volanul unui BMW cand a fost oprit de politistii ieseni. Isprava sa il poate costa scump. In curand se va afla ce alcoolemie avea. In orice caz va avea de dat explicatii in fata legii.

Medicul Iulian Croitoru este medic specialist in cadrul clinicii de anestezie si terapie intensiva din cadrul Spitalului "Sf. Maria". El este un medic respectat si apreciat printre colegi. Ce l-a determinat insa sa se urce la volan sub influenta alcoolului, nu-si poate explica nimeni. De precizat este faptul ca medicul a fost oprit si luat de politisti chiar din fata Spitalului "Sf. Maria".

Acum, medicul iesean nu mai are dreptul de a conduce. Pana se va clarifica situatia, va ramane pieton.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img