joi, 18 aprilie, 2024

Exclusiv! Un JANDARM din Iasi s-a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier! Si-a facut masina praf si are de dat explicatii in fata legii!

Distribuie:

Publicat:

Un jandarm din Iasi s-a urcat baut la volan si a provocat un accident rutier pe raza municipiului Iasi • In urma testarii cu aparatul alcooltest a reiesit rezultatul de 0,62 miligrame alcool pur in aerul expirat, iar asta i-a adus jandarmului un dosar penal de toata frumusetea • In urma accidentului, omul legii a fost ranit usor si nu a avut nevoie de internare  

Un jandarm din Iasi a provocat un accident rutier dupa ce a consumat alcool. Accidentul a avut loc sambata seara, in jurul orei 23:20, pe strada Tabacului.

Plutonierul Traian Gusa de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi era in afara programului si conducea un autoturism marca Opel. La un moment dat, nu a dat prioritate de trecere unui autoturism Audi condus de catre un tanar in varsta de 21 de ani, din Letcani.

In urma impactului, jandarmul in varsta de 46 de ani a fost ranit. La fata locului a intervenit un echipaj medical si politistii. In urma testarii cu aparatul alcooltest, a reiesit ca jandarmul consumase alcool, aparatul indicand o valoare de 0,62 miligrame alcool pur in aerul expirat. Echipajul medical i-a acordat jandarmului primul ajutor. Barbatul a refuzat sa mearga la spital pentru investigatii mai amanuntite.

Dosar penal

Politistii au deschis un dosar penal pe numele jandarmului din Iasi. "Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului pentru ca a condus un autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a declarat Adina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit grav in acest caz, insa situatia in sine este de-a drepul revoltatoare. Este inadmisibil ca un om ce poarta haina statului, fie ca se afla in timpul programului sau in timpul liber, ca conduca pe drumurile publice in stare de ebrietate. Iata ca astfel de indivizi ajung sa faca uniforma de ras si sa aduca o pata neagra pe institutie. Acum ramane de vazut daca superiorii sai il vor mustra sau nu pentru incident. Pentru un timp jandarmul a ramas pieton.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img