joi, 18 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! Dezastru cauzat de Veolia! Cantitate masiva de apa clocotita, revarsata in strada! Haos in circulatia rutiera – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Mizerie, mult glod si un miros insuportabil – acestea sunt urmarile dezastrului cauzat de Veolia. Trecatorii care vin de pe Calea Chisinaului si se indreapta catre Tudor Vladimirescu sunt nevoiti sa suporte un miros extrem de urat.

UPDATE: Pana si sefii municipalitatii sunt nemultumiti de felul in care isi face Veolia treaba. "In jurul orei 11.30 a aparut o spartura pe Magistrala 2 le iesirea din incinta CET 1. Echipele de interventie ale Veolia Energie Iasi au plecat pe retea ca sa izoleze zona cu avaria si sa alimenteze consumatorii din alte magistrale. Intre timp spartura s-a marit ceea ce a condus la iesirea apei in strada si la scaderea presiunii pe reteaua primara. In prezent, zona sparta a fost izolata, consumatorii au fost trecuti pe magistralele 1 si 3 si facem adaos de apa in reteaua primara pentru cresterea presiunii si reluarea furnizarii de apa calda menajera (incalzirea este oprita deoarece temperatura exterioara este mai mare de 14 grade Celsius). Reprezentantii Veolia estimeaza ca se va reveni la functionare normala in circa doua – trei ore", au transmis acestia.

UPDATE: Mii de familii vor ramane fara apa calda din cauza acestei situatii. Avaria a aparut la magistrala 2 si s-a oprit furnizarea de apa calda in tot orasul. Se estimeaza ca totul va reveni la normal in jurul orei 20.

UPDATE: Circulatia tramvaielor este blocata in zona CET, din cauza unei avarii aparute la o conducta de apa. Tramvaiele de pe traseele 7 si 8 au fost deviate prin Podu Ros, iar din Baza 3 sunt puse la dispozitia calatorilor autobuze catre si dinspre Tatarasi.

O conducta ce apartine furnizorului de agent termic Veolia s-a spart in urma cu putin timp. Avaria se situeaza pe bulevardul Tudor Vladimirescu, aproape de Praktiker. 

 

Din aceasta cauza, o cantitate masiva de apa s-a revarsat pe partea carosabila si iese abur dens care incurca circulatia masinilor.

Citeste si: Toti iesenii vor fi revoltati cand vor afla asta: Ani de zile, cetatenii au fost furati cu acte in regula. Autoritatile sunt complice cu firmele private

Asta se intampla deoarece Veolia nu a investit niciun leu in reteaua de termoficare, iar acum nu ramane decat sa ne intrebam cine plateste pentru aceste pierderi? Este evident pentru toata lumea ca iesenii vor regasi aceste pierderi in facturile lor.

Daca era frig afara ce se intamplau cu cei care erau racordati la Veolia? Probabil ca acum inghetau de frig. Noroc ca afara s-a incalzit putin. Suntem curiosi cu ce comunicat va mai iesi Ziarul de Iasi si firma de marketing The Group sa le spele imaginea celor de la Veolia dupa acest incident. Nu trebuie omis faptul ca Ziarul de Iasi este platit dintr un contract de publicitate din banii stransi ulterior din banii iesenilor. Veolia nu pierde nimic, ci toti banii platiti la Ziarul de Iasi vor fi platiti integral de ieseni, in facturile de furnizare a agentului termic.

Pana la acest moment nicio echipa de lucratori ai companiei Veolia nu s-a deplasat in zona pentru a remedia problema.

Vom reveni cu amanunte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img