vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! Tragedie in a treia zi de Paste. Un barbat de 43 de ani a murit in fata Bisericii din Dacia – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Barbatul s-ar fi confruntat cu o raceala de cateva zile bune, iar in dimineata aceasta a vrut sa mearga la medicul de familie. Intre timp s-a oprit pe o banca pentru ca i se facuse rau si ulterior a intrat in stop cardio-respirator. In ajutorul lui a sarit o asistenta de la o farmacie din apropiere, ea fiind cea care a inceput manevrele de resuscitare pana la sosirea echipajului medical. Cadrele medicale SAJ Iasi au continuat resuscitarea avansata timp de 45 de minute, insa fara rezultat pozitiv. Sotia barbatului a declarat ca acesta nu era cunoscut cu afectiuni cronice.

"Am fost solicitati la ora 9.20 sa intervenim in cartierul Dacia, pe strada Vitejilor, pentru un barbat inconstient aflat in loc public. A fost coordonat la acest caz un echipaj medical de urgenta cu medic, care la locul solicitarii a gasit un barbat de 43 de ani in stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost incepute de catre o asistenta de farmacie din zona, iar cadrele noastre medicale au continuat cu manevre de resuscitare avansata timp de 45 de minute, insa fara rezultat pozitiv. A fost declarat decesul", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

UPDATE: Dupa cateva zeci de minute barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat in cele din urma decesul. Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Intamplare tragica petrecuta marti dimineata, la data de 10 aprilie 2018, in municipiul Iasi.

Cativa trecatori care se aflau pe strada Vitejilor din cartierul Dacia au observat un barbat, de 43 de ani, prabusit la pamant, in stare de inconstienta. Oamenii au sunat imediat la numarul unic de urgente 112 pentru a cere ajutor.

Barbatul se afla cu sotia sa si unii oameni spun ca i s-ar fi facut rau in biserica, in timpul slujbei.

La fata locului a intervenit un echipaj medical.

 

Cadrele medicale l-au gasit pe barbat in stop cardio-respirator si au inceput imediat manevrele de resuscitare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img