marți, 23 aprilie, 2024

Exemplu de urmat! O femeie de 93 de ani care suferă de Parkinson croiește măști de protecție pentru medicii din spitale

Distribuie:

Publicat:

Chiar dacă are 93 de ani și suferă de Parkinson, o bătrână din Spania vrea să fie de ajutor în lupta împotriva coronavirusului. Femeia croiește la foc continuu măști de protecție pentru medicii din spitale. Un apropiat al femeii a filmat momentul în care bătrâna în vârstă de 93 de ani croiește la masina de cusut, veche de peste 60 de ani, măști de protecție pentru medicii din prima linie care acum dau testul de foc în spitalele din Spania.

Imaginile cu bătrâna bolnavă de Parkinson au făcut înconjurul internetului, iar oamenii au rămas uimiți de îndemânare și dorința femeii de a ajuta. Din locuința sa modestă din Catalonia, femeia trimite către spitale zeci de măști, făcute chiar de ea. Bătrâna este conștientă că întreaga lume suferă acum din cauza coronavirusului și a decis să se alăture oamenilor care vor să ajute medicii și autoritățile. Femeia nu ține cont de tremurul puternic al mâinilor și croiește la foc continuu măști de protecție pentru cadrele medicale.

Cu lacrimi în ochi, dar cu multă speranță, bătrânica spune că ”toată lumea trebuie să colaboreze, fiindcă altfel nu vom putem învinge” și continuă să lucreze. Imediat cum imaginile au ajuns virale, internauții și-au exprimat bucuria, mulțumirea și i-au transmis bătrânei numâi gânduri bune.

”Mulțumim, Dumnezeu să vă binecuvânteze”, ”Mulțumim Doamne pentru că ne-ai dat așa persoane minunate”, ”O femeie puternică și minunată”, „Cred ca este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut în aceste zile”, „O adevărată luptătoare”, sunt doar câteva dintre zecile de mii de reacții pe care oamenii le-au avut la vederea imaginilor cu bătrâna din Spania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img