miercuri, 24 aprilie, 2024

Experiența pandemiei, prin ochii unui medic rezident din Iași: “Nu ne-am aşteptat ca pacienţii pur şi simplu să te urască, să zică faptul că îi omori”

Distribuie:

Publicat:

Atitudinea pacienților i-a făcut pe medici să se întrebe cu ce au greșit în ultimii doi ani, de când România se confruntă cu pandemia de coronavirus.

Andreea Vrănescu, medic rezident în Iași, s-a confruntat cu situații nemaiîntâlnite în ultimii 2 ani, de când țara noastră se luptă cu virusul nimicitor. Specialista a mărturisit că experiența din perioada pandemiei a fost una care a marcat-o profund, pentru că doctorii au devenit, în ochii pacienților, adevărați dușmani.

Medic rezident din Iași: "Am avut pacienţi strigau să fie lăsaţi în pace"

Dr. Andreea Vrănescu a povestit că nu a fost ușor să își facă meseria în timpul pandemiei, căci s-a lovit de situații dificile, în care pacienții pur și simplu au refuzat ajutorul.

Mai mult, medicul rezident din Iași a recunoscut că a fost surprinsă să descopere că oamenii au ajuns să nu îi mai vadă pe doctori ca pe niște salvatori, ci mai degrabă ca pe niște inamici: "Nu ne-am aşteptat să trecem printr-o pandemie, cu atât mai mult printr-o pandemie în care pacienţii pur şi simplu să te urască, să zică faptul că îi omori, că le faci rău dându-le oxigen.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img