sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EXPLOZIE la o fabrica din Brasov

Distribuie:

Publicat:

O explozie a avut loc, joi seara, la o fabrica de paine de langa Stadionul Tineretului din Brasov. Cinci persoane au fost ranite si alte 10 ar fi prinse sub daramaturi, a declarat secretarul de stat din MAI, Raed Arafat. Pompierii au fost chemati de urgenta sa intervina cu mai multe autospeciale.

“Au fost un numar de zece persoane, patru au iesit pe picioarele lor, cinci au fost transportate la spital si mai este o persoana care este in incinta si care va fi extrasa, scoasa de sub daramaturile din depozit”, a spus primarul, la Antena 3.

“4 victime au arsuri pe 10% din suprafata corpului si un alt pacient are arsuri pe 40% din suprafata corpului. Aceste victime sunt la spital”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, potrivit brasovultau.ro.

Victima aflata sub daramaturi a fost scoasa din buncar. Aceasta nu a suferit arsuri pe corp, dar este in stare critica si a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Autoritatile au anulat Codul Rosu de alerta odata cu incheierea operatiunilor de salvare a victimelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img