joi, 28 martie, 2024

Faimosii castiga meciul de recompensa si premiul ales de publicul Survivor Romania. Sebastian Chitosca si Elena Marin aduc punctul decisiv in proba de stafeta

Distribuie:

Publicat:

Încă un joc de infarct la Survivor România. Faimoșii și Războinicii s-au confruntat în meciul pentru recompensă și au luptat cot la cot pentru premiul special ales de publicul de acasă. După mai multe răsturnări de scor și șapte egaluri, echipa roșie a reușit să se impună în proba de ștafetă.

Echipa Faimoșilor câștigă meciul de recompensă în fața Războinicilor

Cele două echipe au dat tot ce au avut mai bun pe traseu, iar acest lucru s-a văzut în scorul strâns de pe tabelă. În cele din urmă, Faimoșii au fost cei care au reușit să se impună în proba de ștafetă, în care s-au confruntat Marilena și Starlin din echipa albastră și Elena Marin, alături de Sebastian Chitoșcă, din echipa roșie.

Fostul fotbalist de la Steaua București susține că Survivor România este o competiție mult mai grea decât se vede de la televizor și concurenții sunt supuși cu adevărat unor condiții vitrege.

„Astăzi am intrat de trei ori pe traseu și din fericire am reușit să iau cele trei puncte. Felicit echipa Războinicilor, pentru că nu am așteptam că la Survivor să fie așa trasee foarte bune.

Mă așteptăm să vin aici și să mă distrez, dar cei de acasă trebuie să înțeleagă că e o competiție dură. Aici te bați cu mai multe obstacole, nu doar pe traseu, foamea, stresul și dorul de familie, căldura.  Le mulțumesc colegilor mei pentru că dau totul pe fiecare traseu și sunt bucuros că am adus pe mâinile Majdei acest coș de legume pentru că ne va pregăti ceva gustos”, a spus Sebastian Chitoșcă.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img