vineri, 29 martie, 2024

Fals depistat la controlul din Vama ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari in cazul unui barbat care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de 7 noimbrie, in jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Vasilii T., cu cetatenie R. Moldova, in varsta de 27 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, inmatriculat in Italia.

„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea sticker-ului care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice a autoturismului, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui inscris autentic, acesta fiind falsificat.”declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Vasilii T. a declarat ca de efectuarea inspectiei tehnice periodice s-a ocupat un prieten al sau si ca nu are cunostinta ca sticker-ul aplicat cu aceasta ocazie este fals.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.
            

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img