joi, 28 martie, 2024

Familia violatorului Silviu Burada scoate bani grei din buzunar pentru a-si proteja fiul!

Distribuie:

Publicat:

Cele 21 de zile de carantina se apropie de final, iar violatorii din Valeni vor fi transferati in celule cu alti detinuti. La mijlocul lunii august cei sapte tineri care au violat pana la lesin o fata din Vaslui, au ajuns dupa gratii, primind ani grei de inchisoare. Momentan, ei se afla in perioada de carantina, ceea ce inseamna ca sunt tinuti in conditii speciale, departe de ceilalti puscariasi. Mai multi detinuti i-au transmis mesaje lui Silviu Burada ca il asteapta in camera lor. Doi dintre puscariasii care fac legea in Penitenciarul din Vaslui i-au spus acestuia ca sunt dispusi sa ii asigure protectia daca sunt platiti. Asta ar urma sa se intample din momentul in care cei sapte se vor alatura unui regim de detentie normal.

Tatal lui Silviu Burada, tanarul care a dus-o pe Raluca pe camp si si-a chemat prietenii, este de-a dreptul disperat din cauza ca trebuie sa faca periodic rost de bani. Parctic, Silviu Burada trebuie sa le dea celor doi cel putin o data pe luna doua genti cu mancare, cafea si tigari, iar in libertate familia lui Burada ar urma sa achite cash unei anumite persoane 1500 de lei lunar. Familia se teme ca violatorul ar putea fi la randul lui batut sau violat dupa gratii, asa ca este dispusa sa faca orice pentru a-l proteja.

“Ultima data cand au fost la el si au stat de vorba, el le-a spus ca a primit amenintari, dar si oferta aceasta de a se salva. Maicasa are deja banii pregatiti. Initial ala din puscarie a cerut 5000 de euro pentru toata durata detentie, dar ei nu vor sta mult aici la Vaslui”, spune un vecin al familiei Burada.

 Intr-o situatie similara se afla si ceilalti sase violatori. Au fost amenintati si se tem pentru siguranta lor. Niciunul nu a cerut pana acum familiei bani sau pachete mai multe cu mancare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img