vineri, 26 aprilie, 2024

Fanilor nu le-a venit să creadă! Cum arăta Oana Radu în urmă cu 6 luni de zile: „Șocant!”

Distribuie:

Publicat:

Oana Radu, transformare spectaculoasă! Cum arptau picioarele vedetei în urmă cu jumătate de an?

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar fanii o apreciază pentru ambiția de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Celebra cântăreață a slăbot peste 100 de kilograme, iar acum arată mai bine ca niciodată! Din stilul de viață al Oanei Radu nu lipsesc sportul și mâncatul sănătos.

Ea a distribuit recent pe pagina sa de Instagram o fotografie înainte/după, în care le-a arătat fanilor transfromarea prin care au trecut picioarele ei. Vedeta a reușit să scape de celulita pe care o considera foarte inestetică.

„SOCANT!! Asa aratam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mancarea le lasase pe corpul meu. O celulita inchistata si extrem de agresiva ma chinuia si ma facea sa stau mereu acoperita.

Nu imi puteam arata picioarele, nu am mers niciodata la plaja pana anul acesta, nu am purtat niciodata fusta scurta, etc. Desi faceam sport si tineam dieta, slabeam, dar nu reuseam sa scap de aceasta problema groaznica, celulita!(…)

Stiiiu, mai este muuult de munca! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodata picioare perfecte, dar serios?! Uitati-va ce diferenta colosala! Dupa trei luni de zile s-au vazut primele diferente reale…”,

a scris Oana Radu, pe pagina ei de Instagram.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img