vineri, 29 martie, 2024

Fata cea mica a Maiei Morgenstern a implinit 16 ani! Celebra actrita a postat o fotografie induiosatoare cu Isadora, pe care a nascut-o la 41 de ani!

Distribuie:

Publicat:

Pe 21 aprilie, fata cea mica a Maiei Morgenstern a implinit 16 ani. Celebra actrita are trei copii cu trei barbati diferiti: pe Tudor, din casnicia cu actorul Claudiu Istodor, pe Cabiria, din relatia cu actorul Istvan Demeter, si pe Ana Isadora, din a doua casnicie, cu medicul neurochirurg Dumitru Baltateanu, de care s-a separat in 2015.

Fata cea mica a Maiei Morgenstern a implinit 16 ani: "As lua-o de la inceput? Oricand!"  

De ziua Isadorei, Maia a postat o fotografie in care aceasta ere bebelus si era hranita de mama ei cu lingurita, fiind acoperita cu piure de legume pe toata fata. „A fost greu? Da! A fost complicat? Foarte! Am facut greseli? Nenumarate! Am plans? Amandoua! As lua-o de la inceput? Oricand! La multi ani, Isadora!”, a scris Maia.

Fata cea mica a Maiei Morgenstern a implinit 16 ani: "E cel mai frumos dar pe care viata ti-l poate face"

Fanii au aflat ca fata cea mica a Maiei Morgenstern a implinit 16 ani. Cand a nascut-o pe Isadora, in aprilie 2003, Maia Morgenstern avea 41 de ani. “Am avut curaj, nu poate fi vorba de inconstienta fiindca stiam deja ce inseamna sa ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viata ti-l poate face si pe care tu poti sa-l faci vietii”, declara Maia despre decizia de a naste la o varsta destul de inaintata. 

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img