joi, 28 martie, 2024

FC Vaslui a emis carduri pentru suporteri

Distribuie:

Publicat:

FC Vaslui 2002 are obiective indraznete pentru noul sezon al ligii a patra. Echipa Asociatiei Suporterilor Vaslui si-a propus castigarea titlului judetean si accederea in liga a treia.

Astfel, in noua editie de campionat, clubul va functiona pe sistemul socios, suporterul vasluian de orice categorie avand un cuvant de spus in organizare.

”Vasluienii care vor sa puna umarul la reconstructia echipei o pot face prin achizitionarea unui card personalizat de suporter, card pe care il vor primi dupa achitarea unei cotizatii anuale si completarea formularului de aderare la asociatie. Cardurile personalizate sunt de trei categorii in functie de suma pe care suporterul respectiv o va dona: Fidel50 lei), Fanatic (100 lei) si Frenetic (200 lei). Posesorii de carduri vor putea sa participe cu drept de vot la Adunarea Generala a Asociatiei, sa puna si sa fie alesi in organele de conducere, administrare si control ale asociatiei, sa puna in discutia Adunarii Generale orice abatere de la scopul constituirii asociatiei si sa propuna solutii de rezolvare a problemelor aparute in activitatea Asociatiei. De asemenea, posesorii de carduri vor beneficia de reduceri la mai multe servicii si produse oferite de catre partenerii nostri (piscine, pizzerii, baruri, restaurante, spalatorii). Un alt avantaj de care se vor bucura membrii asociatiei va fi reprezentat de reducerile foarte mari la produsele pe care departamentul nostru de marketing le va comercializa pe durata fiecarui sezon”, a precizat membrii Asociatiei Suporterilor Vasluieni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img