joi, 18 aprilie, 2024

FCSB a avut o oferta de 10 milioane de euro de la Birmingham City, pentru Dennis Man, dar Gigi Becali a refuzat-o – presa

Distribuie:

Publicat:

Recent, Gigi Becali a refuzat o ofertă de zece milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man (21 de ani). Echipa aflată în liga a doua din Anglia, Birmingham City, este formația care îl dorește pe tânărul fotbalist român, anunță MEDIAFAX.

Conform fanatik.ro, Birmingham City, echipă aflată pe locul 18 din Championship, a oferit 10 milioane de euro pentru aducerea lui Dennis Man în Anglia, însă Gigi Becali nu a fost de acord cu oferta. Patronul de la FCSB vrea să obțină, cel puțin, 30 de milioane de euro de pe urma unui viitor transfer al atacantului român.

Echipa bucureșteană a terminat anul pe locul trei în Liga 1, cu 39 de puncte obținute în 21 de partide. FCSB se află la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, însă formația finanțată de Gigi Becali are un meci mai puțin jucat contra celor de la FC Voluntari, partida urmând să se dispute pe 6 februarie.

Jucătorul, în vârstă de 21 de ani, a fost transferat de FCSB, în toamna lui 2016, de la UTA Arad, pentru suma de 500 de mii de euro. În acest sezon, Dennis Man a înscris patru goluri și a oferit o pasă decisivă în 16 partide bifate pentru roș-albaștri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img