joi, 28 martie, 2024

FELICITARI! Acest politist din Iasi le-a facut unor tineri cel mai frumos CADOU de NUNTA! Viitorul mire abia a mai putut numara BANII!

Distribuie:

Publicat:

Un politist din Iasi a readus zambetul pe buzele a doi tineri chiar inainte de nunta • Cei doi viitori soti au uitat pe o canapea un portofel cu toate economiile si era cat pe ce sa nu mai vada vreun leu vreodata • Politistul a gasit portofelul chiar de Ziua Politiei si l-a restituit proprietarilor • Gestul sau arata ca in Iasi inca mai exista omenie, chiar daca de peste tot apar persoane rau intentionate

Un politist din Iasi este un adevarat exemplu. Chiar de Ziua Politiei, pe 25 martie, agentul-sef adjunct de politie Radu Valinte, din cadrul sectiei 3 Politie Iasi, a gasit un portofel cu o suma importanta de bani.

Fiind în centrul comercial Palas Mall din municipiul Iasi, politistul a gasit pe o canapea un portofel în care erau 3.500 euro si 1.600 lei. Omul legii a observat portofelul si s-a indreptat spre el. Tot in acel moment, un tanar a avut aceeasi intentie, spunand ca obiectul ii apartine. Omul legii i-a adresat acestuia cateva intrebari si si-a dat seama ca, de fapt, portofelul nu ii apartine tanarului respectiv.

 

"Ma aflam in Palas si am observat un portofel pe o canapea. M-am indreptat catre el sa-l iau, iar in acel moment un tanar a avut aceeasi intentie. L-am intrebat ce contine si mi-am dat seama ca nu ii apartine", a declarat agentul-sef adjunct de politie Radu Valinte.

Polititul a anuntat firma de paza din Mall si a asteptat ca persoana care a pierdut portofelul sa ceara ajutor. Pe camerele de supraveghere din Palas Mall se observa momentul in care doi barbati se aseaza pe o canapea, iar doua femei pleaca spre magazine. La un moment dat, femeile se intorc, iar cand decid sa plece cu cei doi barbati, pe canapea ramane portofelul.

 

Cine i-a pierdut?

Cei 3.500 de euro si 1.600 de lei erau banii a doi tineri care au venit la Mall sa faca niste cumparaturi pentru nunta. "Am facut cateva verificari si am aflat cine a pierdut portofelul. Din cate am inteles, doi tineri care urmeaza sa se casatoreasca au venit la cumparaturi, iar din neatentie au uitat portofelul pe canapea. Au stiut exact cati bani aveau in portofel", a completat politistul.

Viitorul mire, in varsta de 20 de ani, abia s-a intors din strainatate, iar banii pe care i-a pierdut erau toti banii adunati de el. "Era foarte emotionat, tremura cand numara banii", a completat politistul.

Omul legii i-a transmis tânarului ca pe viitor sa fie mai atent la bunurile de valoare pe care le are asupra sa, pentru a nu deveni tinta hotilor. Iata ca un politist din Iasi a facut probabil cel mai frumos cadou unor tineri care urmeaza sa se casatoreasca. De Ziua Politiei agentul-sef adjunct Radu Valinte a dat dovada de omenie si merita respectul tutoror! BRAVO, agent-sef adjunct Radu Velinte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img