marți, 16 aprilie, 2024

Femeia care i-a stricat casa Danei Grecu si-a sters contul de Facebook din cauza mesajelor dezaprobatoare trimise de internauti

Distribuie:

Publicat:

Clipele de euforie ale fostului sot al Danei Grecu si ale concubinei acestuia au trecut. Cei doi afisau pe Facebook, fotografii de-ale lor in care se imbratisau si se sarutau cuprinsi de pasiune. Acum, la cateva zile, dupa ce presa a mediatizat divortul, femeia care i-a stricat casa vedetei Antena 3, Ioana Toma, si-a sters contul de Facebook, iar pe pagina lui Bogdan Grecu apar tot felul de mustrari postate de internautii revoltati ca Bogdan Grescu si-a parasit sotia si copiii pentru o tanara.

Nu stim la ce se astepta Ioana Toma atunci cand si-a afisat relatia cu Bogdan Grecu public pe Facebook, se pare insa ca nu la dezaprobarea oamenilor, care, fie ca erau fani sau nu ai vedetei, au condamnat-o pentru ca, din cauza ei, s-a destramat o familie cu doi copii mici, care au mare nevoie de prezenta si a mamei, dar si a tatalui lor.

Dana Grecu, anunt socant in direct la emisiunea lui Mihai Gadea: "Pe mine ma cheama…"

Cei doi se casatorisera in urma cu 20 de ani si au un baiat la varsta adolescentei si o fata mai mica. Chiar si unii dintre prietenii comuni ai cuplului l-au mustrat pe Bogdan pentru felul in care a procedat. Indiferent daca fostul sot va alege sa fie prezent in viata copiilor, pozele lui imbratisand si sarutand tandru alta femeie nu va ramane o amintire placuta pentru cei mici. “Este josnic si nedrept fata de copii tai si sotie …Dragostea este trecatoare iar repercursiunile acestor fapte vor fi dezolante…. Trist!”; “Cinic! Nu judecam, constatam indecenta si obraznicia cu care tropaie pe sufletele copiilor si fostei sotii; ar trebui sa empatizeze si cu ei putin…cum s-ar simti? Un egoist, un las fara scrupule…”, Cat de fericit poate fi un tata care-si paraseste copii pentru o fusta?Sper sa plateasca scump acest pas!”, sunt doar cateva dintre comentariile scrise de oameni pe pagina lui Bogdan Grecu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img