vineri, 19 aprilie, 2024

Femeia considerata de Aurelian Preda «sotia» lui il desfiinteaza pe regretatul cantaret – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Femeia despre care Aurelian Preda sustinea ca a fost iubita si sotia lui face in premiera declaratii despre legatura cu regretatul rapsod. Moartea lui Aurelian Preda (46 de ani), survenita pe 27 septembrie 2016, a lasat in urma o multime de regrete, dar si foarte multe nebuloase, cateva dintre ele legate de viata sentimentala a rapsodului. Cu ceva timp inainte sa moara, Aurelian Preda vorbise pe larg in revista «Taifasuri» despre legatura lui cu Mariela, pe care o considera «sotia» lui. «Mariela e partea feminina din viata mea care ma suporta de 20 de ani si careia ii multumesc ca mi-a fost aproape la bine si la rau. O consider un trimis al lui Dumnezeu, in fata caruia am jurat credinta la bine si la rau… Am fost colegi de liceu, iar destinul ne-a unit pe vecie», povestea Preda, care tot in presa sustinea ca are trei copii, Anamaria, Mario si Rachele.

Adevarul este insa altul: Anamaria Rosa nu este fata lui Aurelian Preda, ci este rodul unei relatii pasagere a unei nepoate a solistului, fiind infiata ulterior de cantaret. Totodata, nici Mario si nici Rachele nu sunt copiii artistului! Deranjata de propagarea in spatiului public a declaratiilor facute de Aurelian Preda si preluate apoi de toata presa, cum ca ar fi avut o idila si ar fi fost chiar casatorita cu interpretul, Mariela, femeia despre care vorbea solistul, a tinut sa puna definitiv lucrurile la punct. Stabilita de ani buni in Italia si casatorita cu un cunoscut avocat, Giuseppe Stipo, alaturi de care se simte implinita si fericita, Mariela a facut cateva declaratii lamuritoare pentru WOWbiz.ro, in care vorbeste despre relatia cu Aurelian si despre faptul ca legatura lor a insemnat doar faptul ca femeia a fost nasa de botez a Anamariei Rosa!

Iata mesajul clar si fara echivoc al Marielei, referitor la declaratiile lui Aurelian Preda: 
«- Eu NU AM AVUT niciodata o relatie intima cu Aurelian Preda!!!
– Singura relatie pe care am avut-o a fost prin faptul ca eu sunt NASA Anei Maria. Eu impreuna cu sotul meu, Giuseppe Stipo.
– Nu ne-am comportat niciodata ca un cuplu, nu stiu ce a declarat el in alte reviste, dar se pare ca a avut unele interese ascunse de a declarat asa ceva. Asta ar trebui sa descoperiti dumneavoastra si cred ca este foarte usor.
– L-am sprijinit financiar, prin donatii si prin imprumuturi acordate si niciodata returnate. 
– Va rog sa nu-mi mai amestecati numele si familia in aceasta poveste legata de Aurelian Preda, pentru ca nu este nimic adevarat. Este o poveste inventata de el pentru a-si ascunde adevaratele vicii si nu vreau sa-mi mai fie pomenit numele.
– Ne stiam de mult, dar in momentul nasterii Anei el m-a rugat disperat sa-l ajut sa o creasca pentru ca nu dispunea de resurse financiare, deoarece mama ei nu dorea sa o creasca.
– Am botezat-o pe Ana in calitate de nasa, i-am lasat sa stea in casele mele din Romania gratis si i-am ajutat si financiar pe parcursul multor ani, pana acum 3 ani, cand s-a produs ruptura dintre noi. Atunci am aflat ca el isi insusise o relatie de casatorie cu mine, plus ca afirmase ca detine case in Italia si in Romania, proprietati in care el doar statea ca ajutor din partea mea.  
Va multumesc si sper sa-mi respectati viata personala!»

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img