joi, 28 martie, 2024

Femeile vor primi intre 630 si 1.000 de lei de la stat!Vezi ce trebuie sa faci ca sa primesti banii!

Distribuie:

Publicat:

Un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere pentru femeile care au trei sau mai multi copii, acestea fiind cuprinse intre 30 si 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar insemna intre 630 si 1000 lei, a fost depus la Camera Deputatilor.

Aceasta indemnizatia viagera se va actualiza anual in functie de salariul mediu net pe economie si nu va tine cont de alte venituri pe care familia le obtine. De asemenea, aceasta indemnizatie va fi neimpozitabila. Femeile care vor dori aceasta indemnazatie viagera vor trebui sa faca o cerere scrisa pentru a o primi.

“Cred ca o femeie care naste, creste si se ocupa de educatia a trei sau mai multi copii, poate fi numita Mama Eroina (…)Statalitatea noastra depinde de numarul populatiei. Exista studii care arata ca in Romania vor exista numai 16 milioane de cetateni in anul 2050. Sa ne gandim la cresterea natalitatii si cred ca este de importanta nationala pentru a nu disparea ca popor”, a declarat deputatul Ninel Peia, conform mediafax.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img