joi, 28 martie, 2024

Fetiţă abandonată la groapa de gunoi de propriul tată, în ziua Crăciun, s-a hrănit timp de cinci zile cu mancare adunată dintre gunoaie

Distribuie:

Publicat:

Anastasia are doar cinci ani și a trecut printr-o traumă care o să o marcheze pentru toată viața, după ce a fost abandonată chiar de către propriul său tată la groapa de gunoi, în ziua de Crăciun. Bietul suflețel a fost găsit de agenții sociali de abia după o săptămână, timp în care s-a hrănit cu resturi de mâncare adunate dintre gunoaie.

Fetița, care a fost abandonată la naștere, a crescut într-o orfelinat din Odesa, Ucraina, iar în urmă cu șase luni, respectiv în iunie 2019, a fost luată înapoi de tatăl ei. Bărbatul a mințit autoritățile că are un loc de muncă și unde să stea și astfel a obținut custodia micuței Anastasia, și probabil alocația primită din partea statului.

De Crăciun, probabil și ca urmare a consumului de alcool, bărbatul a considerat că nu i se potrivește prea bine calitatea de tată și și-a abandonat fiica într-o groapă de gunoi a orașului. Fetița a supraviețuit acolo, într-un cort improvizat, timp de o săptămână, mâncând ceea ce a găsit printre gunoaiecând a fost găsită de agenții sociali, scrie Daily Mail.
„Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție. Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi”, a declarat media o angajata de la Protecția Copilului, cea care a găsit-o întâmplător pe fetiță.
Polițiștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe tatăl fetiței pentru a-l pune sub acuzare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img