vineri, 29 martie, 2024

Fiica cea mica a Elenei Carstea, bursa de 100.000 de euro din partea Armatei Americane

Distribuie:

Publicat:

Elena Carstea s-a stabilit in Statele Unite in urma cu 12 ani, unde locuieste alaturi de sotul ei, Glenn Muttart. Cei doi s-au casatorit in anul 2006. Familia Carstea-Muttart are resedinta in Palm Beach, Florida. Ea a renuntat total la muzica, lucrand pentru o agentie imobiliara. 

Elena Carstea este foarte mandra de fetele sale, Sanda si Adriana, adoptate de la ofelinat, sustinandu-le cu toate puterile proiectele de viitor. Mezina familiei, Adriana, a absolvit liceul in urma cu cateva zile, obtinand o bursa in valoare de  peste 100.000 de dolari pentru a-si continua studiile la Colegiul Armatei din Statele Unite ale Americii, alegand, ca si sora sa mai mare, o cariera militara. 

 

”Cea mica va merge  tot pe urmele Sandei. Vrea si ea sa fie in Garda Nationala, ceea ce m-a surprins. Nu ma amestec, le las pe ele sa decida ce vor sa faca in viata”, spunea Carstea in urma cu ceva timp. Copilul meu frumos si destept. Maine avem ceremonia de final. Felicitari, iubita mea, din mamaruta aia mica uite ce a iesit! Felicitari si mama te iubeste cel mai mult pe lumea asta”, a scris Carstea cu acest prilej, pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img