marți, 23 aprilie, 2024

Fiica de 18 ani a lui Luke Perry rupe tacerea dupa moartea tatalui: „Nici nu stiu ce sa spun intr-o astfel de situatie!”

Distribuie:

Publicat:

Sophie (18 ani) a facut primele declaratii de la moartea tatalui sau, Luke Perry. Actorul a murit luni (4 martie), la cinci zile dupa ce a suferit un accident vascular cerebral masiv.

Copiii lui Luke Perry sunt devastati de durere. Disparitia prematuraa tatalui lor a venit ca un soc pentru toata lumea. Actorul avea doar 52 de ani si familia acestuia spera ca isi va reveni. Sophie Perry le-a multumit celor care i-au trimis mesaje de sustinere in aceasta perioada extrem de dificila.
Fiica lui Luke Perry era in Malawi cand actorul a suferit un accident vascular

Sophie Perry se afla la Malawi (Africa), atunci cand a aflat veste ca tatal ei a suferit un accident vascular cerebral. Tanara a luat primul zbor spre Los Angeles pntru a fi alaturi de parintele sau. Din pacate, inima lui Luke Perry a cedat luni (4 martie).

Adolescenta a publicat o imagine emotionanta pe Instagram, in care apare alaturi de tatal ei. In dreptul imaginii, Sophie Perry si-a scris gandurile: „In ultima saptamana s-au intamplat foarte multe lucruri pentru mine. Totul s-a intamplat foarte repede. M-am intors din Malawi pentru a fi alaturi de familia mea. In ultimele 24 de ore am primit coplesitor de multe mesaje de sustinere. Nu pot sa raspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toata si apreciez gestul fiecarui om care a trimis mesaje pozitive mie si familiei mele. Nici nu stiu ce sa spun intr-o astfel de situatie. Este ceva pentru care nu esti pregatit cum sa reactionezi, mai ales cand totul se intampla in fata publicului. Asa ca aveti rabdare cu mine si sa stiti ca sunt recunoscatoare pentru toata dragostea pe care o primesc. Sunt recunoscatoare in tacere”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img