miercuri, 24 aprilie, 2024

Fiica lui Dan Diaconescu a intrat la Medicină fără examen de admitere – Cum a reușit

Distribuie:

Publicat:

Fata lui Dan Diaconescu a intrat la Facultatea de Medicină la numai 16 ani și nu a susținut examenul de admitere. Aceasta își dorește să câștige Premiul Nobel în medicină.

Fiica lui Dan Diaconescu a intrat la Medicină fără examen de admitere

Fiica celebrului Dan Diaconescu, Dona Diaconescu este olimpică națională la biologie. Performanțele sale i-au asigurat un loc la Facultatea de Medicină din București. Aceasta va putea începe cursurile fără a susține examenul de admitere, chiar după absolvirea liceului, potrivit Playtech.

Aceasta este elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, în clasa a X-a. Acest liceu este unul dintre cele mai bune din București. Dona Diaconescu are 16 ani și foarte multe visuri de adolescentă pe care dorește să le îndeplinească în viitorul apropiat.

Dan Diaconescu, mândru de fiica sa

Aceasta este foarte pasionată de științele exacte și este olimpică la biologie. Muncește foarte mult, iar într-o zi vrea să ia Premiul Nobel pentru medicină. Dan Diaconescu este foarte mândru de fiica lui și este extrem de implicat în creșterea și pregătirea ei.

„Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10 – 18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Ca urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București”, au declarat apropiații familiei lui Dan Diaconescu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

În prezent, Dona Diaconescu realizează podcast-uri despre criptomonede la un mic podcast TV. Se pare că Dona a moștenit pasiunea și dragostea față de televiziune a tatălui ei.

„Fiica lui Dan Diaconescu are 16 ani. Este și frumoasă și foarte deșteaptă, scrie și poezii. Vrea să devină doctor, să obțină Premiul Nobel în Medicină”, au declarat sursele citate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img