joi, 28 martie, 2024

Fiica lui Michael Jackson a ajuns la spital dupa acuzatiile aduse tatalui ei

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Michael Jackson a ajuns la spital, devastata de documentarul „Leaving Neverland”, care aduce acuzatii ingrozitoare tatalui ei. Acest film spune povestea abuzurilor sexuale la care Michael Jackson ii supuneape copiii care il idolatrizau.

Fotomodelul Paris Jackson (20 de ani), fiica celebrului cantaret Michael Jackson, s-a internat in spital dupa recenta difuzare a documentarului „Leaving Neverland”, in care sunt aduse grave acuzatii tatalui sau. Potrivit unor surse din apropierea sa, ea este devastata de ceea ce se spune in film la apropierea implinirii a 10 ani de la disparitia regelui muzicii pop, din iunie. Paris suporta cu greu acuzatiile aduse de presupusele victime tatalui sau. „Va reaparea curand sau mai tarziu, dar cu siguranta nu e pregatita sa faca fata camerelor de filmare cu privire la acest subiect care ii rupe inima”, spune un prieten al acesteia.

Paris Jackson a vorbit deschis despre problemele de sanatate mintala de care sufera dupa ce a fost internata la psihiatrie in urma unor tentative de sinucidere. Ea a ajuns din nou la spital dupa prezentarea documentarului „Leaving Neverland” la Festivalul de Film Sundance, la inceputul acestei luni. Filmul spune povestea celor doi copii preferati de Michael, Wade Robson (abuzat la 7 ani) si James Safechuck (abuzat la 10 ani). James a povestit ca Michael Jackson (19 august 1958 – 9 iunie 2009) l-a luat intr-un turneu mondial cu el, ca au dormit cu el in acelasi pat la hotel, ca a fost invatat de Michael sa se masturbeze si ca Jackson i-a facut sex oral in timp ce dormea.

Familia Jackson si compania care administreaza bunurile imobiliare ale lui Michael au dat declaratii prin care avertizau ca documentarul aduce grave atingeri memoriei lui Michael, ca e un atac las la adresa cuiva care nu se mai poate apara. Insa povestea lui James a fost continuata de cea a lui Wade Robson, care a fost abuzat la Neverland, in 1993. Acesta a relatat ca era recompensat cu bijuterii dupa actele sexuale la care era supus, ca a vazut primul film porno impreuna cu Michael cand avea doar 7 ani, ca parintii lui nu l-au crezut cand le-a povestit ce a patit. Wade a relatat ca a fost transformat in mireasa in cadrul unei nunti cu bijuterii adevarate si ca Jackson a fost cel care a organizat si condus intreaga procesiune finalizata in dormitorul megastarului.

Jackson a fost acuzat de agresiuni sexuale contra copiilor in 1993, 2003 si in 2005 a fost achitat de instanta. Fiica lui Michael Jackson a ajuns la spital dupa acuzatiile aduse tatalui ei in noul film documentar „Leaving Neverland”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img