vineri, 19 aprilie, 2024

Fiica mare a lui Andrei Zaharescu, Catinca il ataca DUR pe tatal sau: ”Chiar cred ca a venit momentul ca lumea sa afle adevarul despre Andrei Zaharescu”

Distribuie:

Publicat:

Catinca este fiica lui Andrei Zaharescu, din prima casatorie. Are 21 de ani si e studenta in anul 3 la Facultatea de Film, sectia imagine de film, este frumoasa si talentata. Nu a fost niciodata pana acum in atentia opiniei publice, preferand discretia, asa cum veti putea citi in declaratiile ei, oferite wowbiz.ro A hotarat sa vorbeasca public despre tatal ei, dupa ce s-a aflat ca Andrei Zaharescu nu plateste pensie alimentara copiilor pe care ii are cu Andreea Berecleanu, motivand ca nu are suficienti bani.

„In urma cu circa o luna, tatal meu biologic a facut niste declaratii in presa complet paralele cu drumul, ca sa zic asa, fara nicio baza in realitate, care pot fi contrazise foarte usor la o minima verificare. Felul in care s-a justificat pentru faptul ca nu le poate plati pensia alimentara fratilor mei (Eva si Petru, din a doua casatorie, cu Andreea Berecleanu – N.R.) m-a determinat sa fac un pas in fata, sa ies public.

Chiar cred ca a venit momentul ca lumea sa afle adevarul despre Andrei Zaharescu. Recunosc, nu ma simt deloc confortabil in postura aceasta, sa discut cu ziaristii despre viata mea privata, dar vreau sa trag un semnal de alarma“, a spus tanara de 21 de ani.

„M-au enervat foarte tare, atentie!, la nivel moral declaratiile lui conform carora nu mai are bani sa-si plateasca apa, curentul etc. E vorba de o manipulare ieftina, pentru ca sunt oameni care sigur vor rezona cu el, dar vorbim despre oameni saraci, ceea ce nu e cazul aici. Acestea nu sunt argumente adevarate, iar declaratiile lui insulta inteligenta mea, a mamei, a Andreei…

Pe mine nu ma intereseaza pensia aceea alimentara. De altfel, voi dona banii, nu stiu, nu-i vreau. E vorba de demnitate! De demnitatea mea! Eu n-am facut nimic de la 18 ani pana acum in aceasta privinta, pentru ca eram de-acord cu mama. Dar cand am citit ce le face fratilor mei, n-am mai suportat!“, a spus ea revoltata.

„Dupa ce a divortat de Andrei Zaharescu, mama nu a pretins nimic de la el. Asa m-a crescut, desi i-a fost foarte greu. Chiar daca tatal meu biologic nu mi-a platit niciodata pensia alimentara care fusese stabilita la divort, mama nu a insistat. Si aceasta pentru ca stia ca nu o sa primeasca nimic. S-a dovedit a fi adevarat cu mine si, lucru care ma doare mai tare, cu fratii mei. Da, Eva si Petru sunt fratii mei. Asa i-am considerat intotdeauna. Si n-am suportat sa vad ca tatal meu biologic le face si lor ce mi-a facut mie!“.

„Penultima oara cand am vorbit cu el aveam 13 ani, la ziua mea. De atunci, eu n-am mai vorbit cu el pana in toamna anului trecut, cand Andreea mi-a sugerat sa plec in Africa de Sud, la tatal meu biologic, in vacanta de iarna, impreuna cu cei doi frati ai mei. Sa discut cu el, sa inteleg ce s-a intamplat, sa ma inteleg pe mine…

M-am gandit si pana la urma mi-am spus: «OK, daca in Bucuresti el n-a putut sa dea un telefon, atunci ma duc eu in Africa la el». Andreea a vorbit cu el pe skype, el a spus: «Sigur, sa vina». Numai ca, peste cateva saptamani, foarte tarziu, cand noi deja ne pregateam sa ne luam vizele, a anuntat-o pe Andreea ca nu ne mai poate primi, ca nu mai are loc pentru noi in casa lui de la Consulat.

Mi-am dat seama imediat ca nu e vorba de asta, ca e un pretext. Tatal meu biologic o fi poate un bun orator, dar asta nu-i acopera minciunile, speculatiile… Abia atunci am luat legatura cu el. Dupa 13 ani de la ultima noastra discutie, l-am sunat pe skype si i-am spus mai multe lucruri. Lucruri pe care le tinusem in mine toti anii acestia… A avut aceeasi atitudine flegmatica pe care mi-o aminteam de la penultima noastra discutie, din urma cu 8 ani. Aceeasi atitudine pe care a avut in relatia cu mama si, ulterior, cu Andreea si fratii mei“, a mai povestit Catinca pentru wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img