vineri, 29 martie, 2024

Filiala PSD, dupa racolarile lui Ponta: Nu suntem pulverizati, ne curatam natural

Distribuie:

Publicat:

Filiala PSD Satu Mare i-a exclus, joi, din partid, pe cei patru consilieri care au anunțat recent că pleacă la partidul fondat de fostul premier Victor Ponta.

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare a aprobat, joi, cu unanimitate de voturi excluderea din partid a lui Ciprian Ardelean, Alexandru Horvath, Constantin Ferencz și Adrian Farcău. În urma excluderii, aceștia își vor pierde mandatele de consilieri județeni respectiv consilier local.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a spus că filiala nu este „pulverizată”.

„Nu ne surprinde deloc anunțul dezertorilor, pentru că, din păcate, foștii noștri colegi nu mai reprezintă de mult nici PSD și nici pe sătmărenii care le-au dat votul. Ei și-au reprezentat doar interesele personale iar cei spre care azi arată cu degetul sunt cei cu care făceau strategii de culise ce nu aveau nimic în comun cu politica pentru oameni pe care noi încercăm să o promovăm. În mod ironic, nu avem de-a face cu o pulverizare ci cu o curățire naturală a PSD Satu Mare de oportuniști. Plecarea celor trei este un câștig pentru PSD Satu Mare pentru că în locul lor în Consiliul Județean vor intra colegi cu experință politică și administrativă, care vor face echipă și nu doar figurație, vor reprezenta punctele de vedere ale PSD, proiectele pe care le vom gândi împreună și nu își vor urmări doar interesele personale”, a spus Fedorca.

Consilierii judeţeni Ciprian Ardelean, Alexandru Horvat şi Constantin Ferencz şi consilierul local din oraşul Tăşnad Adrian Farcău au anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că pleacă la Pro România, în prezenţa liderului formaţiunii, Victor Ponta.

Deputatul PSD Octavian Petric a anunțat și el recent că se transferă la partidul lui Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img