marți, 16 aprilie, 2024

FILME PENTRU FILME: A fost scos la licitatie portretul comediantului Micutzu

Distribuie:

Publicat:

O pictură în ulei cu portretul comediantului Micutzu (Cosmin Nedelcu) este primul articol scos la licitaţie în cadrul campaniei FILME PENTRU FILME. Pictura a fost donată chiar de către artist pentru susţinerea şi încurajarea producţiei de filme independente româneşti.

Persoanele care îşi doresc să aibă în colecţia personală un "Micutzu autentic" şi care susţin cinematografia românească pot licita pentru pictură direct pe pagina de Facebook FILME PENTRU FILME, începând de maine, 4 mai 2021, ora 09.00, până vineri, 7 mai 2021, ora 23:59.

FILME PENTRU FILME este o campanie nonprofit pentru sprijinirea, încurajarea şi susţinere a producţiei de filme independente româneşti. Campania vine ca răspuns la contextul dificil în care se află industria de film românească şi este iniţiată de Victoria Baltag, regizor, productător de film şi mentor academic la Universitatea din Birmingham, împreună cu Asociaţia Neguvernamentală Connections.

Pictura donată de Micutzu deschide campania în cadrul căreia, săptămânal, vor fi scoase la licitaţie pe pagina de Facebook articole din lumea filmului donate de actori, regizori, comedianţi, fotografi, case de producţie sau pur şi simplu susţinători ai filmului. Pre?ul de start al fiecărui articol scos la licitaţie este decis de către fiecare donator.

"Vreau să mulţumesc public tuturor tuturor persoanelor care au contribuit la acest proiect. În primul rând tuturor persoanelor care ne-au oferit donaţii până la momentul de faţă: Cosmin Nedelcu, Şerban Pavlu, Dragoş Bucur, Mugur Mihăescu, Andi Vasluianu, Marius Stan, Cristi Puiu, Ion Caramitru, Ştefan Iancu, Victor Rebengiuc, Teo, Vio & Costel, Jesús del Cerro, Red Goblin, 101 Figurine, Dumitru Prunariu, Isabela Iacupovici, Eduard Cîrstea, Călin Tîmb, Cristian Filip şi Benny Adegbuyi. Iar în al doilea rând persoanelor din organizare care şi-au donat timpul pentru dezvoltarea acestui proiect: Teodor Chiripuci, Andrei Grosu, Artemisa Pascu, Local Design Circle, Andra Nicolescu şi Elite Media Design. Vă mulţumesc încă o dată pentru tot efortul depus!" — Victoria Baltag

FILME PENTRU FILME este o campanie pilot care se va desfăşura pentru moment pe o durata de 30 de săptămâni de la ziua lansării, cu posibilitatea prelungirii pe o durată nedeterminată în funcţie de numărul donaţiilor ulterioare. Toate informaţiile despre acest proiect sunt disponibile atât pe site-ul campaniei, www.filmepentrufilme.com, cât şi pe pagina de Facebook unde poţi licita
pentru susţinerea şi încurajarea producţiei de filme independente româneşti.

Fiecare articol din cadrul campaniei va fi dezvăluit individual în ziua începerii licitaţiei. Cu toate acestea, pentru articolul scos la licitaţie săptămâna viitoare am decis să lăsăm un mic indiciu . "I am the one who knoks".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img