joi, 28 martie, 2024

Filmul violului din Valeni. Prin ce chinuri a trecut eleva de 17 ani. Iata rechizitoriul

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii de-a dreptul tulburatoare ies la iveala in cazul violului din Vaslui! Filmul “monstruozitatii” din comuna Valeni a fost pus cap la cap, astfel aflandu-se ca Raluca, tanara batjocorita, ar fi lesinat in timp ce era violata.

Potrivit rechizitoriului, Raluca Munteanu – victima – a lesinat in timp ce era batjocorita de cei sapte indivizi. Silviu Burada a intervenit, lovind-o cu palmele peste fata pentru a-s reveni si stropind-o cu tuica si cu apa

Apoi a urcat-o in masina lui Alin Rotaru. Fata si-a revenit si, plangand, le-a cerut din nou violatorilor sa o duca acasa, dar Rotaru a oprit masina pe un loc viran din localitatea Moara Domneasca. Asta in conditiile in care fata a inceput sa-i implore sa o duca acasa si sa nu-si mai bata joc de ea. Burada a fost cel care i-a spus clar ca va scapa de ei abia dupa ce va intretine raporturi sexuale cu toti.

Dupa ce fata si-a revenit, baietii au oprit masina si, din ea, au coborat Silviu Burada, Ionut Boicu si Alin Rotaru. In interior, cu victima a ramas doar Petrica Bolboceanu. Acesta a dezbracat-o si i-a spus fetei ca oricum nu va scapa pana nu ii va “termina” pe toti. Din acel moment, aceasta a cazut psihic si nu a mai avut puterea sa se opuna. Dupa Bolboceanu, in masina au mai intrat, pe rand Boicu si Rotaru care s-au aratat insensibili si indiferenti la rugamintile fetei de a se termina tot cosmarul pe care-l traia.

“Am sa ma duc la politie”

In timp ce Raluca era suspusa unor chinuri greu de imaginat, Silviu Burada si-a sunat un alt prieten, pe Ioan Surleac. Acesta era in autocar, in drum spre casa. Se intorcea din Italia, de la munca. Burada i-a povestit prietenului ca are o fata cu care poate intretine raporturi sexuale. In jurul orei 22:00, Surleac a ajuns in Moara Domneasca. S-a dat jos din autocar si a venit si el pe camp, acolo unde ii spusese Burada. Si Surleac a fost rugat de victima sa o duca acasa, dar acesta i-a raspuns ca acest lucru se va intampla abia dupa ce vor face si ei “ceva”. Dupa acest episod, fata a fost, in sfarsit, condusa acasa. La coborare, ea le-a spus ca va anunta politia. Acest lucru l-a facut tatal fetei dupa ce a vazut in ce stare a ajuns copila lui acasa.
Burada a pozat intr-un romantic

Din declaratia data de Silviu Burada in fata instantei de judecata, a rezultat faptul ca, atunci cand a ramas singur cu victima, acesta ar fi inceput sa fie romantic cu fata si a avut relatii sexuale normale cu ea, dar si orale. Cu aceasta declaratie Burada a vrut sa acrediteze ideea ca, de fapt, victima a fost de acord sa aiba relatii sexuale cu el. Cu toate acestea, firul povestii, recunoscut in fata politistilor si povestit cu lux de amanunte de toti cei sapte violatori, il contrazice pe Burada si romantismul nu are ce cauta in aceasta poveste.

sursa:cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img