joi, 28 martie, 2024

Firea, ironica dupa solicitarea lui Nicusor Dan: ‘Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare!’

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirmă că a luat încă din martie măsurile recomandate duminică, într-o conferinţă de presă de candidatul PNL la Primărie Nicuşor Dan pentru a limita răspândirea COVID-19, transmiţându-i acestuia: ”Bine aţi revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-aţi trezit! Somn uşor în continuare! Nani, nani!!”.

”Bine aţi revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-aţi trezit! Aţi dormit bine? V-aţi odihnit suficient? Ce-mi cereţi dvs să fac azi, 12 iulie, eu şi echipa mea am realizat încă din luna martie, de când eraţi Dvs dispărut fără urmă!  Şi de când colegii dvs de la guvernul PNL îmi spuneau să nu mă mai agit, pentru că e doar o gripă uşoară. A văzut o ţara întreagă, numai dvs nu.”, scrie Firea oe Facebook.

Ea îi recomandă contracandidatului său la Primărie să se informeze, sădiscute cu oamenii şi cu presa.

”Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs! Somn uşor în continuare! Nani, nani!!”, îşi încheie ea postarea.

âCandidatul PNL şi USR la Primăria Capitalei a transmis duminică administraţiei publice locale mai multe măsuri care ar trebui luate pentru limitarea răspândirii Covid-19, printre care testarea persoanelor cu risc ridicat la infectare – cadre medicale, asistenţi sociali, şoferi STB, vânzarea de măşti la punctele în care se vând bilete STB, extinderea distribuţiei de măşti gratuite către bucureştenii cu venituri reduse, dezinfectarea mijloacelor de transport în comun şi a mobilierului urban. Nicuşor Dan i-a reproşat primarului Capitalei, Gabriela Firea, că nu tratează acest fenomen social cu seriozitatea cuvenită şi i-a reproşat că tensionează permanent relaţia pe care o are cu Ministerul Sănătăţii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img