vineri, 19 aprilie, 2024

Fiul Romaniței Iovan are un viitor strălucit. Ce performanță a reușit Albert la doar 16 ani

Distribuie:

Publicat:

Romanița Iovan are toate motivele să fie o mamă mândră. Și-a crescut fiul cum a știut mai bine, iar acesta îi face mare cinste. Albert Iovan a ajuns la vârsta adolescenței și a reușit o performanță pe care puțini copii o pot bifa. Iată despre ce este vorba și ce anume ne face să spunem că îi calcă pe urme lui Adrian Iovan.

Ce performanță a reușit băiatul Romaniței Iovan

Albert Iovan, băiatul Romaniței și a regretatului pilot Adrian Iovan este pasionat de automobilism și recent a fost premiat pentru că a construit o mașină electrică. Albert a urmat studiile Școlii Britanice din București și a primit distincție pentru inovația făcută alături de colegii săi. Mama lui Albert, designerul Romanița Iovan a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fiul ei, chiar de la ceremonia de decernare a premiilor. Este, fără dar și poate, o mamă mândră de băiatul pe care l-a crescut și educat.

Ceremonia de decernare a premiilor de la Școala Britanică din București. Felicitări, Albert Iovan, pentru premiul primit pentru inovații, pentru construirea unei mașini electrice, alături de o echipă minunată. Sunt foarte mândră de tine, sunt cuvintele Romaniței Iovan.

Albert Iovan, pilot de raliu la doar 16 ani

Fiul Romaniței și a regretatului pilot Adrian Iovan este pilot de raliu la doar 16 ani. Adolescentul este pasionat de mașini și spune că a moștenit adrenalina de la tatăl lui, pilotul care și-a pierdut viața în urma unui accident aviatic în Munții Apuseni, în 2014.

Cred că am moștenit de la tata partea asta, să fiu bun sub presiune, căci el era cu avioanele, eu, cu mașinile. Adrenalina tot de la el o am, el se dădea cu parașuta, îmi doresc și eu asta în curând, a declarat Albert Iovan la Pro tv.

Deși își susține necondiționat fiul, Romanița spune că are emoții mari de fiecare dată când fiul ei urca la volan. La vârsta de 14 ani, Albert Iovan și-a obținut licența de pilot. Designerul Romanița Iovan spune că băiatul are o îmbunătățire a calităților ei și ale fostului ei soț la un loc, ceea ce i se pare un lucru minunat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img